Várod már a vakációt? Mivel fogod tölteni?
Nagyon várooooooooom =)
Először is pihenek, élvezem a legszebb ünnepet, várom, hogy megnyisson a koripálya -->megyek korizni, újévezek egy jót, és megintcsak pihenek, és örülök, hogy nálunk 2 héttel tovább tart a szünet, mint Magyarországon, ja meg lehet, hogy megyek síelni [pár tanár szervezi], de ha a barátnőmet nem engedi el az anyja [mert lesz intője], vagy ha én nem bírok menni, akkor meg nem megyek :P
13/L
Barátnőimmel leszek és megpróbálok összejönni a világ legédesebb fiújával;) Ami valószínűleg sikerül majd:D Tehát a barátaimmal,családommal(többnyire uncsitesóim a barátaim) töltöm az időt és egyáltalán nem tanulok. Na meg a Szilveszter éjszaka is remélem felejthetetlen lesz:)
13/L
Igen!
Élvezem az ünnepet, még a nagytakarítással együtt is!Ilyenkor még a nagytakarítás is jól esik, mert tudom, hogy milyen jó lesz utána leülni, együtt enni, beszélgetni, ajándékozni, együtt lenni a rokonokkal:)
Tervezem, hogy megyek korizni (márha kapok korit, bár amilyen vagyok ha nem kapok korit képes leszek a kinőtt korimba belepasszírozni a lábam) és ha lesz hó hógolyózni, hóembert építeni, szánkózni:D
Sokat fogok pihenni és szeretnék elmenni valami jó szilveszteri buliba, ahonnan csak másnak kerülnék haza valamikor:D
15/L
Első pár napban vagy alszom, vagy megyünk barátokkal inni. Utána Kari családdal(pfejj), utána pedig ismét ivás-alvás-ivás-alvás... : ) Jó lesz kicsit kiadni a feszültséget.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!