13 éves gyermek /gyermeketek mivel tölti a vakációt?
Igaz én nem tartozok egyik kategóriába se (felnőtt vagyok és nincs gyerekem), de emlékszem hogy gyerekkoromban a barátaimmal elmentünk biciklizni, a helyi strandra, vagy a tóra fürdeni, moziba mentünk, pingpongozni, vagy csúcsozni, vagy biliárdozni mentünk a helyi kocsmákba (inni nem ittunk csak üdítőztünk), eljártunk egymáshoz filmet nézni, kijártunk az erdőbe bunkert építeni, és persze rengeteget csavarogtunk. :)
Így vissza gondolva tök szép gyerekkorom volt, persze akkor egyáltalán nem voltam vele elégedett, csak így visszatekintve látom, hogy mennyire szép volt akkor minden.
Az előző vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy én Sándorfalván nőttem fel, ez egy 10000-es település, akkor még falu volt. Most 22 vagyok.
A lényeg, hogy egy falun sokkal könnyebb egy kis kamasznak eltölteni a nyarat, főleg ha annak ilyen adottságai vannak (egy erdő és egy tó a falu határában). Pláne könnyű eltölteni a nyarat, ha ilyen barátai vannak, mint nekem voltak, és még mindig meg is vannak.
Hát én többnyire itthon vok! netezek készülök a tovább tanulásra.. Lehet hülyén hangzik, hisz csak most megyek 10.be..xD De nekem fontosabb a jövőm mint a jelen! Meg utálok nyaralni! Szóval Balcsira is csak 2x tudtak lerángatni az ősök.. ők meg már 2 hete minden nap lemennek..
Meg számomra a nyár abban teljesül ki, hogy nincsenek körülöttem emberek! Szóval élvezem a szobámban a 4 fal nyújtotta csöndet.. :)
13/ én tanulok kicsit ))))))videót nézek letőltök videót a youtube-ról stb.
am miért kérdezed félsz hogy ha nem vagy othon a lányod vagy fiad khm.nagy mértékbe barátkozik?????
Hát én itthon vagyok meg netezek meg hajnali időben fekszem le (látható most is hogy hány óra van^^) netezek kb délután ébredek fel:D néha ha hamarabb ébredek akkor elmegyek a könyvtárba de kissé ott is unatkozom megnézem a legújabb könyveket és hogy megjött-e már az előjegyzet könyv. Barátaim nyáron kilöve mivel kb senkivel nem vagyok olyan jó viszonyban. strandra szívesen járnék csak pénz kéne hozzá de még diákmelóhoz nem vagyok idős. Moziba..hát van egy jegyem mit kaptam a mozitól mert kitűnő lettem de majd fel lesz használva:D de legtöbb programhoz barát kéne ami persze nekem nem nagyon van így csak unatkozzással megy el meg várom hogy legyen a tábor már:)
13/L(ha helyesírási hiba van benne akkor bocsika^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!