13 éves gyermek /gyermeketek mivel tölti a vakációt?
Figyelt kérdés
írhatnak szülők és gyerekek is, a mieink most kézműves táborban vannak, de előtte csak a net volt, hiába mentünk mi szülők sétálni, bicózni, ők nem akartak jönni... talán túl fáradtak voltak, remélem nem csak azzal telik a nyár
18/L vagyok én netezek,olvasok,takarítok és a ház körüli munkákat csinálom:)És a jövőmet tervezgetem,nyelvet ismétlem:)Én falun lakok,és itt nincs semmi...sajnos.
2009. júl. 10. 10:36
12/23 anonim válasza:
hát már idősebb vok mint 13,de annyi idősen táborokba voltam,mondjuk most is ott vok szinte fél nyáron.meg barátokkal bringa,sétálás városba meg net bár arra nem vol tsokszor időm mert 1 nyáron úgy átlagosan kb. 3 hetet vok itthon.
16/L
2009. júl. 10. 13:58
13/23 anonim válasza:
13 éves lány vagyok.
én általában itthon ülök a gép vagy a tv előtt XD
ha megunom, akkor kimozdulok egy kicsit és elmegyek a városba/strandra stb. a haverokkal vagy ilyesmi.. ja meg tavaly nyáron uncsimnál voltam 1 hónapot :D és vele nem unatkoztam XD de nyaralni sajna nem mentem el máshová :/
ja és kötelezőt nem szoktam olvasni... -.-' unalmasnak tartom. inkább segítek anyusnak a főzésbe vagy vmi ilyesmi:D:D
2009. júl. 10. 16:05
14/23 anonim válasza:
én 15/L vagyok, általában azzal telik egy átlag szünidős napom, hogy gépezek, aztán délután-este fele elmegyek itthonról a barátommal v. barátnőimmel, esetleg néha szoktunk ilyen kis csapatban este hülyéskedni haverokkal:) nem bulizni járok, csak nevetgélünk.
2009. júl. 10. 21:56
15/23 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok. Körülbelül egy szabadnapom sincs egész nyáron. ÁLlandóan a barátaimmal találkozom, gyakran megyünk moziba. Voltunk vidámparkban, készülünk aquaparkbam menni. Megyek lovastáborba, musicaltáborba.
2009. júl. 10. 23:25
16/23 anonim válasza:
15 vagyok lány, és én is netezek.
Nem nagyon járok, mert nincs kivel, nem vagyok valami népszerű, fura osztályom van.
Kérdezd meg őket, hogy vannak-e barátaik akivel elmehetnek, lehet, hogy ez a baj..^^
2009. júl. 13. 21:23
17/23 anonim válasza:
13 éves lányom és a 12 éves fiam is musical táborba mennek a nyáron, utána pedig jazz balett táborba
2009. júl. 16. 16:11
18/23 anonim válasza:
ugyan nem 13 vagyok (hanem 15 :D), de nekem herótom van az ilyen össznépi banzájoktól (tábor, fesztivál,szabadtériszínház, csoportosutazás, stb.) én ilyenkor nyáron kipihenem az iskola fáradalmait, 11-kor lefekszek, 10-kor kelek, ülök, itthon sétálgatok, netezek, elmegyek a haverokkal bulizni és ilyesmik. Nem szeretem a szabadidőm aktívan tölteni.
2009. júl. 18. 12:01
19/23 anonim válasza:
Hogy mivel töltöm a nyaramat? Otthon ülök és egész nap tévézek. Mást ugyanis szigorúan tilos csinálnom. Pl:apám alig akart elengedni a legjobb bnőmhöz akit már 4 éve ismerek. Alig voltam náluk, még 3 óra se volt de már értem jött. Nem mehetek sétálni, titokba szoktam görkorizni mert ő nem engedi mert attól fél h elesek. Helyettem dönti el h mit egyek én meg még a véleményemet se mondhatom el. Az egyetlen hely ahova egyedül mehetek az az iskola.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!