Mikor engedné meg, hogy akkorára vágassam a hajam, amekkorára akarom? Nem ciki még, hogy ő mondja meg?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon hosszú, anyukám szerint szép, barna hajam van. De én nem annyira szeretem, mert mindig anya mondja meg, hogy hogyan hordjam. Azzal én is tisztában vagyok, hogy nem hordhatom leengedve a kb. a hátam közepéig érő hajam. De én nem is szeretném, hogy ilyen hosszú legyen, csak vállig érő. De anyum nem engedi, hogy levágassam. Talán ha egy kicsit növök még? Milyen idős korban lenne megengedhető?2012. jún. 30. 23:27
21/25 Adelin válasza:
ur isten szerintem az már egy kicsit gáz hogy anyud beleszól hogy hogy hord a hajad! én 16 vagyok de nekem soha nem szóltak bele! menj el magadtól a odrászho és vágasd le ojanra amijenre szeretnéd. mert ha már levágattad akkor elöbb utóbb ugyis megnö. de ha mér levágattad akkor már anyukád se tud mit tenii
22/25 anonim válasza:
Az én anyám tavaly nyáron ugyanezen verte ki a balhét. Hosszú, derékig érő, dús, barna hajam volt. Töredezett volt a vége, de nem hullott, nem volt korpás, semmi baja nem volt. Nyár volt, meleg volt, és már kezdtem snassznak, unalmasnak látni. Egy számomra nagyon fontos barátnőmet kértem meg, hogy vágja le, a hosszát, mert ez olyan jelképes dolog volt, hiszen sokat köszönhettem neki, és rengeteget változtam, neki hála. Anyám nem nagyon engedte, pedig csak lapockáig akartam. Nagy nehezen beleegyezett. Levágta barátnőm, aztán lementünk fodrászhoz kiigazíttatni. Kiakadt, pedig tényleg csak lapockáig lett levágatva, és hatalmas balhét csapott belőle - barátnőmtől megpróbált eltiltani. Utána elhordott sokáig mindennek, hogy hogy lehetek ilyen, ésatöbbi, ésatöbbi. Ennek egy éve, és hál' istennek gyorsan nő a hajam, szóval ugyanolyan hosszú, mint amilyen volt. Anyám megbékélt vele, és mondta, hogy most sokkal szebb, egészségesebb, de sosem fogja beismerni, hogy nem volt igaza.
24/25 geráppá.* válasza:
Én is 13 éves vagyok és anyu engem is mindig "piszkál" a hajam miatt..:/
Nekem pont az ellenkezője mint neked. Vállig érő hajam van és növeszteni szeretném..De anyu mindig beleszól,hogy most már le kell vágatni,mert töredezik. -.-
2 hónapja voltam fodrásznál és azóta nem nőtt semmit a hajam :S
25/25 anonim válasza:
szerintem fokozatosan röviditesd én 17 éves vagyok és most vágattam le 20-30centiről egyik oldalon 2centisre(fel van nyírva). elég drasztikus volt a váltás, de ha max vállig érőt akarsz szerintem simán meg tudod beszélni anyuddal, h már nem szereted szárítgítni, meg meleg és egyéb érvek. :D
tök m1 h valakinek rövid vagy hosszú haja van, csak érezze jól magát!
meg ha megbánod vissza nő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!