Ez nekem ciki, vagy neki?
Figyelt kérdés
Anyukám nagyon vékony alkatú,59kg.én most 12éves vagyok,és 56kg.Majdnem ugyanolyan 'nehezek' vagyunk.kb.167cm körül vagyok,ő pedig 170.A mellünk is ugyan akkora,75/D kosár.ez most akkor kinek ciki?
amúgy nem zavar,csak ha rákérdeznek,akkor hülyén érzem magam.
2012. máj. 6. 20:33
1/27 anonim válasza:
Miért lenne ez ciki bárkinek is?
2/27 A kérdező kommentje:
Hát hogy anya 44éves,én meg 12,és ugyanakkorák vagyunk...
2012. máj. 6. 20:41
3/27 anonim válasza:
na én meg 55 kg vagyok és 168 cm. Majd szégyelleni fog a gyerekem, ha 12 lesz?
4/27 A kérdező kommentje:
Nem szégyellem anyukám.Nagyon szeretem.Csak sokan izélnek hogy fogynom kéne.:/
2012. máj. 6. 20:44
5/27 anonim válasza:
Első vagyok. A 167/56 nem kövér, főleg nem 12 évesen. Eszedbe se jusson fogyókúrázni.
6/27 A kérdező kommentje:
Oké:) köszönöm a tanácsokat:D
egyébként anyukám szerint,ha fogyókúrázni szeretnék(nemszeretnék) akkor mozognom kéne,nem koplalni.úgyhogy most segítek itthon fátpakolni,meg rohangászok a kutyával:DD
2012. máj. 6. 20:55
7/27 anonim válasza:
Magasabb vagyok, mint anya. Neki ciki, vagy nekem? Egyikünknek sem, ahogy nektek sem.
8/27 anonim válasza:
az a ciki hogy ennyire sötét vagy!!
9/27 anonim válasza:
15cm-vel vagyok magasabb és 10kg nehezebb mint anya és szerintem nem ciki. Mindenki fiatalabbnak nézni anyát mint amennyi engem pedig idősebbnek mint amennyi vagyok.
Nincs semmi ciki ebben.
10/27 anonim válasza:
Hízz egy kicsit,mert eléggé magas vagy ahhoz h ennyi kg legyél..:O
16/L-158,5 cm,58 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!