Ti hogyan teszitek túl magatokat a NAGYON ciki helyzeteken?
najó,akkor én inkább nem szólok egy szót se,utolsó:D
am nem akarom leírni,mert az még cikibb ha megtalálná a kérdést..ilyen..csak velem fordulhat elő kb:D
én minden ciki pillanatomon röhögök amikor megtörténik, majd úgy gondolom hogy ilyen sztorijai mindenkinek vannak, és az hogy ez mennyire fogja változtatni a képüket rólam az rajtuk áll, hogy mennyire érettek és elfogadók... amúgy lesz*rom mások véleményét, de tényleg. nm érdekel..
attól füg gmi történt....
pl én a fentieket olyanra értem hogy fingás, elesés valamilyen "nem odavaló helyen", menstruációs átázás, elfelejteni valami szülinapot, stb.
de az máshogy ciki, ha úgy gondolnak rád hogy szánalmas vagy..ha lejáratod magad, vagy ha elterjesztesz valamit ami nem igaz, hazudsz, szerintem az a zigazi gáz, főleg amikor mindenki rájön.. meg hogyha nem véletlenből történik hanem jellemhibából.
ha megcsörren a telefonod a templomban akkor az ciki. ha pukizol egy hangosat, az ciki. ha étteremben rádjön a böföghetnék, az ciki. ha véres lesz a pasid lepedője az ciki..
de ha lejáratod magad, az gáz. ha kitalálsz mindenfélét, ha beszólogatsz másoknak úgy hogy egy nulla vagy, ha rasszista vagy, vagy ha fogyatékos embereket szívatsz, na az gáz, az OLTÁRI NAGY ÉGÉS!
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!