Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hogyan teszitek túl magatok...

Ti hogyan teszitek túl magatokat a NAGYON ciki helyzeteken?

Figyelt kérdés
Én jelenpillanatban nemtudok másra gondolni..annyira beégtem, h az valami iszonyú:S
2012. máj. 4. 20:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz konkrétan?
2012. máj. 4. 20:37
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Hát nekem KRESZ vizsgám volt, amikor készvoltunk oda kellett menni, és aláírni, h itt vltam, meg minden, erre szólított, és elkezdtem: Igen? Átmentem, xy ponttal... És ott volt még 20 ember, és nézték mia...? Nah, én ezután arra gondoltam, h végülis átmentem a vizsgán plusz ez nekem nagyon ciki, de nekik valszeg 4 másodperc volt, fel se fogták, mi történik... Amúgy meg sz*rd le mit gondolnak mások elv még bejöhet...Kivétel, ha olyan előtt égtél be... Szóval értedna:D
2012. máj. 4. 20:55
 3/23 A kérdező kommentje:
olyan előtt égtem be aki tetszik...és úúristen legszívesebben elásnám magam:|
2012. máj. 4. 20:58
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Mond el mi volt úgy tudunk segíteni így nem itt névnélkül leírhatod....
2012. máj. 4. 21:31
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, nekem egyszer az unokatesóm nagyon vicces kedvében volt és kiszedett egy véres tampont a kukából, amit berakott az ágyamba. Ha ez nem lett volna elég, nem egyedül mentem haza aznap, hanem az egész haveri társaság kicsi a rakást játszott nálunk:D És egyik haverom belefeküdt. Aki tetszik. Na, mit szólsz?:D
2012. máj. 4. 21:36
 6/23 A kérdező kommentje:

najó,akkor én inkább nem szólok egy szót se,utolsó:D

am nem akarom leírni,mert az még cikibb ha megtalálná a kérdést..ilyen..csak velem fordulhat elő kb:D

2012. máj. 4. 21:42
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Huhuhu, nekem olyan ciki dolgaim voltak már, hogy legszívesebben meghaltam volna. De az idő segít, és később már Te is csak mosolyogni fogsz a dolgon. :) Csak ne stresszelj, és próbáld meg elterelni a gondolataidat. Hallgass vidám zenét. :)
2012. máj. 4. 21:44
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Én belegondolok a fordított helyzetbe, h én mit gondolnék. Aztán pár nap múlva rájössz, h az egésznek semmi jelentősége.
2012. máj. 4. 21:51
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom lány vagy, és nem para, ha beégtél, sőt én bírom is, amikor egy lány csinál vmi hülyeséget, aztán meg ott küzd, hogy milyen ciki. sztem nemgáz kajak, esetleg üziben küldd el, hogy mivel égtél be. :D
2012. máj. 4. 22:54
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

én minden ciki pillanatomon röhögök amikor megtörténik, majd úgy gondolom hogy ilyen sztorijai mindenkinek vannak, és az hogy ez mennyire fogja változtatni a képüket rólam az rajtuk áll, hogy mennyire érettek és elfogadók... amúgy lesz*rom mások véleményét, de tényleg. nm érdekel..

attól füg gmi történt....

pl én a fentieket olyanra értem hogy fingás, elesés valamilyen "nem odavaló helyen", menstruációs átázás, elfelejteni valami szülinapot, stb.

de az máshogy ciki, ha úgy gondolnak rád hogy szánalmas vagy..ha lejáratod magad, vagy ha elterjesztesz valamit ami nem igaz, hazudsz, szerintem az a zigazi gáz, főleg amikor mindenki rájön.. meg hogyha nem véletlenből történik hanem jellemhibából.

ha megcsörren a telefonod a templomban akkor az ciki. ha pukizol egy hangosat, az ciki. ha étteremben rádjön a böföghetnék, az ciki. ha véres lesz a pasid lepedője az ciki..

de ha lejáratod magad, az gáz. ha kitalálsz mindenfélét, ha beszólogatsz másoknak úgy hogy egy nulla vagy, ha rasszista vagy, vagy ha fogyatékos embereket szívatsz, na az gáz, az OLTÁRI NAGY ÉGÉS!

14L

2012. máj. 4. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!