Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? (lent)

Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Lesz nekünk egy farsangi bulink (nem beöltözős) és lesz zene, meg minden. Persze szinte az összes lány táncra jár, meg minden, én meg nem tok táncolni. De nem akarom, hogy a többiek bénának tartsanak, hogy csak ücsörgök. De az is ciki lenne, ha bedobnám "a saját táncom" L/12
2012. jan. 23. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Kérd meg valamelyik barátnődet hogy mutasson neked pár lépést,ott meg majd figyeld a többieket és valami hasonlókat csinálj.

Mostantól pedig járj te is táncra!

2012. jan. 23. 19:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet... Túl sok dologra járok, meg nehéz eljárni. A barátnőmnek meg nincs rá ideje...
2012. jan. 23. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szép kis barátnő... Gondolom nemholnap lesz a farsang,hogy nem tud rád szánni egy órát.

Akkor nézz videoklippeket és tanulj abból

Vagy nálunk olyan is volt, hogy a tesi tanárral beszéltünk, hogy tanuljunk valami táncot,vihettünk zenét,és aki tudott valamit azt bemutatta és együtt gyakoroltuk.

2012. jan. 23. 20:04
 4/8 A kérdező kommentje:
nemazért. máshol lakunk... A tesitanárunk nem vmi jó fej. Neten majd körülnézek! köszi!
2012. jan. 23. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen suli-bulikon nem is kell olyan jól táncolni:) Csak lötyögj a zenére, az majd kiforrja magát.
2012. jan. 23. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, és is tök béna vagyok a táncban, ráadásul magas is vagyok szal.. nem túlzottan vagyok egy táncos típus:D. de azért mindenkiben megvan a mozgás. nyugi, csak bele kell jönni. ott mindenki megőrül(már ha olyan lesz a buli) , nem figyel a környezetére. te is őrülj meg. nem baj, ha az első 5-10 percben még csak ott toporogsz, billegsz, belejösz:). ha meg nem, akkor biztos van az osztályban olyan, aki szintén nem táncol. menj oda hozzá, vele töltsd a bulit. vagy.. nem menj el:P
2012. jan. 23. 21:59
 7/8 anonim válasza:
Hozz wc papírt! :'DD
2012. jan. 27. 21:05
 8/8 anonim válasza:

Én meg 14/F vagyok, és abszolút nem, tudok táncolni. Utoljára talán 5.-ben "táncoltam", az is csak ugrálás volt. Minden bulin csak én nem táncolok. Na szerinted ez milyen? :D

Másik választás, hogy nem mész el.

2012. febr. 11. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!