Ti hogyan teszitek túl magatokat a NAGYON ciki helyzeteken?
hát...végülis az egész délután az volt..:S
nem szóltam kb egy szót se,annyira zavarban voltam előtte..
nemcsak ő,meg én voltunk,hanem másokis..és a haverja kérdezett tőlem valamit, én pedig valami tök hülyeséget válaszoltam rá..:S egy szimpla kérdés volt,és még arra sem tudtam válaszolni,annyira zavarban voltam:S meg nem csak ez..hanem az egész délután..tiszta vörös volt a fejem is:/
Jaajj ez semmi! Hidd el más ennél ezerszer gázosabb szituba kerül.
Itt most a te esetedben legfeljebb azt gondolják rólad ,hogy aranyos vagy! :)
Ez szerintem nem ciki, inkább aranyos! :)
Ne parázz ezen.
Én is kerültem párszor ciki helyzetbe, próbáltam nevetni egy jót és túl lépni. Ma már mindegyik ilyen sztorin nevetek, anno ez nem mindig sikerült.
Az egyik legdurvább az volt, amikor nagyon beteg voltam. Kb. 1,5-2 hétig alig ettem, mert ha megettem 2 szál ropit mentem is a wc-re, mert ment a hasam, vagy hánytam. Mivel minden csak kifele jött belőlem, tápanyag és vitamin alig volt a szervezetemben, ezért még erőm sem volt. A wc-re kivánszorogni is megerőltető volt. Egyik este, lefekvés előtt elmentem még wc-re, mert éreztem, hogy csikar a hasam. Nem lett semmi, na mondom, akkor fogat mosok és lefekszem. Eszembe jutott, hogy nem vettem be a gyógyszert és kimentem a konyhába. Hirtelen nagyon rosszul lettem és egyszerre hánytam és ment a hasam. Konkrétan el tudtam volna süllyedni szégyenembe, ha lett volna erőm hozzá. Ma már csak nevetek rajta.
Másik ciki sztori, még kicsi voltam és egy szobába voltam tesómmal, amibe egy nagy ágy volt. Egymás mellett aludtunk, én már el is aludtam este, amikor hánytam. Fel sem ébredtem rá, tesóm ébresztett. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, de másrészt veszélyes is volt, hiszen ha nem veszi észre megfulladhattam volna.:S
Szóval mindenkivel előfordul, hogy ciki helyzetbe kerül, de ez ilyen. Előfordul!
A te helyzeted amúgy nem ciki, csak vicces. :D
Jaj, emiatt nem kell aggódnod, más még cikisebb helyzetekbe is került.
Én egyszer beszélgettem egy zeneszámról a sráccal, aki tetszik nekem, csak a zene klipjét nem láttam. Ha csak a szöveget vesszük alapul, a szám elfogadásról szól, és hogy ne bántsuk a másikat. Azonban a klip pont homoszexuális embereket mutat be, vagyis ez a srácnak úgy jött le, hogy én is az vagyok. xD Nagyon égő volt, hidd el, de már csak nevetek rajta.
A másik cikis dolog volt, amikor a suliban a folyosó közepén hánytam egy kukába. Nem volt valami kellemes...
17/L
köszönöm szépen mindenkinek,nagyon aranyosak vagytok:)
máe kezdem magam túltenni a dolgon..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!