Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hogyan teszitek túl magatok...

Ti hogyan teszitek túl magatokat a NAGYON ciki helyzeteken?

Figyelt kérdés
Én jelenpillanatban nemtudok másra gondolni..annyira beégtem, h az valami iszonyú:S
2012. máj. 4. 20:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal rosszabb helyzetem volt!Ha akarod priviben leírom!
2012. máj. 15. 20:11
 22/23 anonim ***** válasza:
En multheten egtem nagyot...van egy csavo a sulinkbol akivel majdnem jartam...s meg neha beszelunk....s orank volt s laborba kellett menjunk kemia/fizika orara s oda mentunk az osztalyhoz s lattam h o is ott van...s kijott koszont szia...s enis..de ugy elvorosodtem..s az oszt tarsam meg baszogatott h nezeg de piros lett s o elkezdi ha igen megszegyelte magad...de eskuszom akkor is elvorosodok ha latom:)) s koszon...ilyent lattatok?:( olyan ciki:((
2012. máj. 23. 20:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Amugy utolso vagyok..nagyon nehezen:( eeegek:|
2012. máj. 23. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!