Kamasok! Mi volt az a sztori ami az életetekben a legcikibb volt?
Karácsony volt,nagy családi összejövetel..unokatesóm odajön hozzám egy puszira,kezébe egy ajándék,amire azt hittem h nekem adja..rángatom a kezéből,majd kiböki..h ezt én kaptam..iszonyat kínos volt..:S
nyáron egyik este beültünk egy kávézóba haverokkal&barátnőkkel..fehér párnákon ültünk,és amikor felálltunk,mindenkit elkezdett nevetni..nemtudtam, h mi ilyen vicces de egyből rájöttem amikor a hófehér párnámon megláttam a piros foltot..
15l :)
Oh, rengeteg van!
Pl: -Apumat felakartam hívni a munkahelyén,és amikor felvették a telefont összekevertem a hangját egy munkatársával és neki mondtam el az az napi összes problémámat( nem hagytam szóhoz jutni szegény pasit :D )Végül a monológom végén-Én nem az apád vagyok.
-Aztán egyszer azt hittem nekem nyújtanak kezet miközben a hátam mögötti embernek akartak és én megfogtam a pasas kezét de közben másik is~ szóval ilyen hármas kézrázás volt.
-Egyszer felkiáltottam a csendes buszon mert az hirtelen megállt én meg azt hittem neki mentünk valaminek.
-Elhagytam a papucsom, ahogy szálltam fel a vonatra és meg kellett állítani miattam a szerelvényt.
És még tudnám folytatni. Arról nem is beszélve mennyit elestem, vagy ,hogy olyanról beszéltem mások előtt amiről nem kellett volna.
De hát ez is én vagyok :) .
Sokvan, nemtudom melyik a legdurvább...
Nemrég márc 15-i ünnepségen az elején felálltunk, aztán mindenki leült, de én, plusz két mellettem lévő álltunk, és 20 perc múlva vettük észre, hogy le kellett volna ülni... Persze a városi tévében leadták:DDD
Egyszer reggel a HÉVen hallgattam a zenét hangosan, és azt gondoltom, hogy éneklek, a hangos zenétől úgyse hallják, és elkezdem ordibálni a szöveget. xD
Mentem egy haverom Simsonjával, és sétált az utcán 2 jó csaj, és gondoltam menőzök a mocival, odaköszöntem, kövér gázt adtam, és a Simson lehörgöt,, de még be is állt valami, mert hátsó kerék beállt, és óriásit estem... (A csajok meg nevettek...:D)
Most hirtelen ez jutott eszembe. 14/F
háát...így hirtelen nem jut eszembe annyira ciki dolog..
De mondok egy párat:
Szóbeli felvételin voltam..angolból szóbeliztem és hát beteg is voltam akkor és nagyon égtem ott a teremben..Játszottam a h*lyét szószerint..mert ha lázas vagyok akkor kicsit meghülyülök..és a beszélgetés után megkérdezik, hogy mit a véleményem róluk?
erre hirtelen benyögöm:
- Nagyon aranyosak!:D
Elkezdtek nevetni és persze mondták, hogy mehetek is :D
Ez a barátnőmmel történt, de szerintem ciki és vicces is :D
Mentünk be Pestre és, amikor jöttünk haza fele már sötét volt és a barátnőm félt :D szállunk fel a villamosra és hát rengetegen voltak ott és amikor a 3. megállónál leszállunk egy csomóan szálltak le velünk együtt és, hogy nehogy elhagyjon engem a barátnőm hát megfogta a kezem csak, hogy nem az én kezem volt az :D hanem egy öreg pasasé ..én meg a másik oldalról megbököm, hogy héé. te mit csinálsz?:DD
ennyit írtam le most..ha még kíváncsi vagy a többire akkor ha akarod leírom :D
Nekem egész gyűjteményem van, jobb híján ezzel szoktam szórakoztatni a barátaimat. :D
1. Néhány éve még régi típusú biciklim volt, középen szétszerelhető (egy csavar tartotta össze a bicó két részét). Nagyon lerobbant állapotban volt, ritka gyenge kerékkel és "lábfékkel". Egyik járdaszegélyről épp ledöccentem mikor a biciklim középen kettéesett (a kormány konkrétan a kezemben maradt), én meg kiterültem az utca közepére. Mellettem állt két idősebb fiú, akik alig kaptak levegőt a röhögéstől. Mikor abbahagyták, segítettek összeszerelni azt a roncsot . :D
2. A barátnőmmel "kergetőztünk" a folyosón (tudom, nagyon felnőttes :P). Versenyeztünk,h ki ér előbb be az osztályba. Hát ő hamar beszaladt, előttem egy pár centivel és becsukta az ajtót. Én nekimentem az ajtónak, megcsúszott a cipőm, és hátraestem, épp a másik osztály ajtaja elé, ahonnan jöttek ki a diákok.
Még rengeteg van, majd ha eszembe jut egy jobb, írok. :)
tavaly áprilisban a Zrínyi országos döntőjének díjkiosztásán... kihívtak, hogy vegyem át a díjat és amikor kezet fogtam a nénivel (aki adta át), a hátsó zsebemből kiesett a narancssárga Always... nem tűnt fel, s amikor mentem vissza, a mellettem ülő srác nagyon röhögött... elmesélte, nagyon ciki volt
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!