Kamasok! Mi volt az a sztori ami az életetekben a legcikibb volt?
Anyum eltörte a kezét és a lábát, ezért bementünk a kórházba. Ott meg kellett adnom a telefonszámomat az orvosnak. Egy másik nap, amikor mamámmal a kórházban vártunk, hogy vége legyen a műtétének, megcsörrent a telefonom. De nem tom mi baja lehetett, de azt írta ki, hogy "apa hív". Én felvettem és nyugodtan beleszóltam, hogy: szia! Erre ő elkezdett valami számokat meg színeket mondani nekem. Erre én: Miiii? Én ezt nem értem! Átadlak mammának, majd neki mondd ezeket! Oké, át is adtam neki, ő meg kb. 5 perc múlva, amikor letette, közli velem, hogy az orvos volt az! Én meg simán letegeztem+a beszélgetés. xD ^^
akkor: 13/l
LL sztori ,mi??
az a Szent Johanna Gimiben van:DD
Tobb eves kerdes,de ha nem haragszol,valaszolok:D
- Foci oran nyugalmasan ettem,vegig. Erre a tanar megszolal,hogy hagyd mar abba az evest. Hevesen magyarazkodtam,hogy szunetben nem volt idom,meg ha nem eszek,rosszul lehetek. Kiderult,a mogottem levonek mondta.
- Elmentem egy szorakozohelyre a kedvenc bandam koncertjere. Eloszor jartam a helyen,es nagyon magabiztosnak akartam tunni. A bejarat elott allt egy ember,olyan hivatalos szemelynek tunt. A kezebe nyomtam a jegyet,es magyaraztam,hogy jo estet,az xy koncertre jottunk(baratnommel voltam). A pasi kozolte,hogy nem itt kell mutatni a jegyet. Kozben mindenki rajtunk rohogott.
- Van meg egy nagyon gaz,azt max.privatban irom le.
Mentem vásárolni de csak a pultnál jutott eszemben hogy egy fillér nincs nálam és mindent vissza kellet vinnem
12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!