Mit tegyek ilyenkor? ( Lent a sztori ide hosszú lenne )
Szóval nyár van meleg stb. Mindenki jár fürdeni ( Szelídi tóra ) Iskola 98 % osztályból is mindenki. Anyumat viszont hiába győzködöm egyszerűen nem akar elengedni mert bele fogok fulladni meg ilyen hülyeségek. Mikor 6 éve járok vízilabdázni. Egész nap csak azt hallgathatom a haveroktól hogy ilyen jó meg olyan jó volt én meg rohadok bent a szobába mert sehova nem mehet el. ELEGEM VAN ÍGY NEM NYÁR A NYÁR :'( És egyszerűen barátnőm is hiába hívna ki fürödni nem mehetek el. Már tiszta debilnek néz. KÉRLEK SEGÍTSETEK HOGY LEHETNE ANYUM MEGGYŐZNI :'(
13/F
Ugyanez van nálunk is. Nem mehetek el egydélutáni koncertre mert 'szervkereskedők elkapnak,vagy kivisznek külföldre k*rvának'...imádom ezeket a kifogásokat.-.-
Nem lehet mit csinálni. Féltenek. Nincs egy olyan idősebb (17-20 éves)srác,akit ismernek és azzal talán elengednek?
13 évesen barátnő..stb. Tudod,hogy úgysem fog örökké tartani,másrészt meg ha tudják,hogy veszélyes környék,akkor persze,hogy nem engednek el.Ha máshova sem,az már beteges féltés szerintem.
Nem tudom,hogy hogyan győzhetnéd meg anyudat..:S
Kérd meg anyukádat, hogy bizonyíthass. Figyelj, elsőre lehet, hogy furcsán fog hangazni, amit írok, de szerintem jó ötlet.
Kérd meg anyukádat, hogy egyszer, amikor szabadnapos menjetek el a tóra, ha belemegy szervezd be a haverokat is. Legyetek 'külön' anyuddal. Tehát, te a haverokkal dumálsz, hülyéskedtem, napoztok, szórakoztok a vízben, anyukád pedig figyel. Ha baj van, úgy is oda megy, egyébként pedig meglátja, hogy hogyan viselkedsz a tónál. Ha látja, hogy nem csinálsz őrültséget, megbízható vagy, talán elenged a későbbiekben:))
16/L
Én már jó régen voltam 13 éves, de engem sem engedtek el egyedül anno. Most felnőtt fejjel már megértem őket. Nem biztos, hogy benned nem bíznak, lehet, hogy a körülmények nem tetszenek a szüleidnek. Sok kis kölyök veszíti el a fejét fene nagy szabadságában és már meg is van a baj. Abban meg igazuk van, hogy inkább te sírj, mint ők!
Egyébként meg 14 éven alul még gyereknek számítasz, kellene legyen melletted egy felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!