Kamasok! Mi volt az a sztori ami az életetekben a legcikibb volt?
Nekem is egész gyűjteményem van az ilyen sztorikból.
pl:-Az egyik legcikibb az volt,amikor két barátnőmmel a sulinkhoz közeli patak mellett sétáltunk az utcán és a barátnőm át akarta dobni nekem a patak túlsó felére a tornacuccom de a cucc beleesett a patakba és elkezdett menni a vízzel.Erre én a másik barátnőmmel megpróbáltuk kiszedni miközben röhögőgörcsöt kaptunk.Volt a patak fölött egy vékony cső és arra rákapaszkodott a barátnőm ,de közben én is így egymáson kellett feküdnünk mert ha leszállunk egymásról beleesünk a patakba.Hozzáteszem,hogy nekműem még aseggem is kilógott mert nagy volt a nadrágom.Mikor röhögések közepette leszálltam a barátnőmről,hogy elérjem a cuccost beleestem a vízbe :P
A legcikibb az volt,hogy ezt az egészet végignézte kb 10,15-16 éves fiú
-Egy másik eset:Suliban szarul éreztem magam,mert hasmenésem volt,erre tesiórán mindenféle "mutatványt" kellett végeznünk én meg valami furcsát éreztem a bugyimban.Titokban kimentem WC-re és észrevettem ,hogy szó szerint beszartam(ez még kb 3 éve történt)
-Egy újabb ciki sztori:Alsós voltam és a mászókán ültünk a barátnőmmel,amikor a seggemben éreztem valami szúró érzést,Szinte biztos voltam benne hogy szálka ment bele.Bekéredzkedtünk a terembe,és megnéztem,hogy tényleg szálka ment-e a fenekembe.Csakhogy nem igazán láttam a hátsóm,ezért megkértem a barátnőmet,hogy nézze meg mi az erre ahogy a teremben kilógó seggel álltam bejött a terembe az egyik fiú osztálytársunk mi meg ijedtünkben egymásra dőlve beestünk az asztal alá.Szerencsére a fiú nem látta meg hogy nem volt rajtam félig nadrág.
-Még általánosban az volt a mániám,hogy az ajtó tetején csimpaszkodva hintáztam,de a folyosót,ahol a tanárok jöttek pont takarta az ajtó.Egy ilyen alkalommal teljes erővel himbálóztam és akkor hirtelen elém jött az ajtó mögül az ofő.Kb 2 centin múlt,hogy az arcába nem rúgtam,és kivel megijedtem,mikor leugrottam majdnem ráestem
-Volt még egy nagyon ciki sztori:Barátnőmmel kimentünk a közeli játszótérre éás nem hitték el,hogy fel merek állni a buszmegálló tetejére.Erre felmásztam rá,és elkezdtem énekelni.Mikor a játszóra néztem láttam hogy két nem sokkal fiatalabb lány minket néz és röhög rajtam,kezükben volt a telefonjuk.Erre a barátnőm mondta,hogy biztos lefotóztak,erre én odamentem hozzájuk(a két ismeretlen csajhoz) hogy azonnal töröljék ki a fotót mert féltem hogy akinek megmutatják a képet az megismer erre kiderült,hogy le sem fotóztak. :S
14/L
huh, hát sok van, ami most eszembe jut:
- A múltkor fizika óra közepén a tanár elkezd minket kérdezgetni az előző anyagból. Az első padban ültem, a tanár meg a tábla előtt mászkált. Matattam a rotringommal, amikor feltett egy kérdést, amire pont tudtam a választ. Gyorsan felkaptam a kezem, és már kezdtem is a mondatot, csakhogy a kezemben maradt a rotring, és ahogy felcsaptam a kezem, kirepült belőle. A tanár pókerarccal megvárta, amíg leesik a tanári asztalra (pár centin múlt, hogy fejbe vágom vele). A mellettem ülő csaj visszaadta a rotringot, énmeg csak rögöhtem, RÁADÁSUL a tanár egy másik gyereket szólított, hogy válaszoljon a kérdésre.
- Szlovák órán önálló feladat volt, énmeg így írogatás közben elkezdtem magamban énekelgetni ("Árivedercsiámóre...") aztán vhogy felnéztem, láttam, hogy mindenki engem néz és hirtelen nem tudtam, miért. xD
- Még nyáron, mikor voltunk nyaralni, mamámmal voltunk az abcben. A kasszánál pakoltuk be a cuccainkat a táskánkba, közben mellettünk egy német pasi egy dobozba pakolta az ő cuccait. Elvette az orrom elől a wc papírt, mire én kivettem a dobozból, és odaraktam a mi cuccainkhoz, aztán mikor visszavette, elkezdtem rángatni a kezéből, aztán mamám felhívta rá a figyelmem, hogy az nem a miénk. Szegény pasi, meg csak röhögött.
- Osztálykiránduláson Gyomára mentünk, odafelé részben metróval is mentünk. Felültünk a metróra, mentünk egy megállót, és ugye kinyílt az ajtó, én meg ott álltam előtte, és lazán kisétáltam, közben még 2 megálló hátra volt. Az osztályfőnököm majd szívbajt kapott, a többiek meg néztek, hogy mi a rákot csinálok, végül visszarángattak és a következő két megállóban fogták a kezemet :D
Barátnőmmel történt, de én jót röhögtem rajta:
Hazafelé sétált a nővérével, az egyik sarkon elkezdett neki mesélni egy sztorit, de pár lépés után a nővére visszafordult, és szólt neki, hogy ottfelejtett vmit, de barátnőm nem hallotta meg és sétált tovább. Végigvonult a főúton, közben vagy fél óráig magában pofázott, meg röhögött és nem értette, miért néznek rá olyan furán a buszmegállóban.
neon.hu--> lőjetek le!
ajánlom ha nem ismered. xd
Hát vannak nekem is jócskán sztorijaim.
Egyszer kinn nyaraltunk külföldön, egy 4csillagos hotelben. Maga az épület nem volt valami újépítésű épület./20-30 éves lehetett de belülről szép volt/ Megyünk be a főbejáraton /ilyen nagy faajtó/ Ahogy bementem beakartam csukni de nem akart valamiért becsukódni így álltam felette perckeig hogy miért nem bírom becsukni mikor becsukódott /automata volt/.
Aztán felmentnk a szobába. 5.en volt a szobánk mentünk volna le a 0.ra /enni/ aztán kiszálltunk a 4.en mert azt hittük hogy ott vagyunk /beszállt a liftbe az egyik alkalmazott/
Meg nekem az szokott a mániám lenni hogy beviszem suliba a tesicuccom hét elején aztán pénteken hozom haza. Láttam egyik reggel hogy fél pár tesi cipőm ott van az ágyam mellett. Mondom hát biztos a futó cipőmet vittem be így otthon hagytam.Aztán tesin nem találtam az egyik pár cipőm-ami otthon volt- így utcai cipőt vissza vettem. /ez feltünt a tesi tanárnak/ És így kérdezi a tanár hogy: hol van a cipőm? mondom neki benn az öltözöbe az egyik a másik meg otthon. Enyhén röhögött mindenki. Utána a többiek futottak én labdát fújtattam a tanárral. Adogadtam a labdát neki ő fújta. Mikor megszólalok: anárúr ezt is oda vigyem? Ez nem lapos csak olyan dombormű.
Meg egyszer övvizsgán /küzdősportolok/ állunk szépen övfokozat szerint /az volt az első vizsgám/. Mikor megszólal a vizsgáztató: Sorolj harcművészeteket! Mire én: Ninja...
Meg rendszeresen kell járnom kórházba kontrollokra. Pont dec.6.án voltunk. /felnőtt osztályon/
Odamentem a főnővérhez: Ide nem jön a mikulás? /ezt így 17 éves fejjel/
ő: nem hiszem
én: bekellett volna a főorvost öltöztetni mikulásnak ha már nem jön...
meg egyszer beszóltam az egyik osztálytársamnak hogy te egy elektromos gyerek vagy...! /ez az elektromos gyerekpásztor kifejezésből jött/ aztán bepörgött /ott hülyült/ néz így rá a tanár aztán így megszólalok: interaktív gyerek /a hiperaktív helyett/
Beszélgettünk a kinek ki tetszik témáról és egyszer csak elkezdi egy osztálytársam:
- Én már tudok a Ritásról.
Erre én : Mi van??? Arról meg hogy tudhatsz? Elmondta hogy tetszel neki?
Erre ő : WTF???? Te mondtad hogy Ádámnak bejön Rita! Ezért mondtam hogy tudok a Ritásról.
Milyen jó barátnő vagyok XD
Sétélok egy haverommal a moziban és ő egyszer csak elkezd sietni én meg futok utána bemegy egy szobába én meg benyitok és elkiálltom magam: Hááááá!
A fiú vécé volt...
Megyek a vécék felé a barátnőmmel egy áruházban. Bemegyek, a barátnőm eltűnt valahova, kiáltozok, kezet mosok majd kimegyek. Ott állt az ajtó előtt és röhögött. Hagyta hogy bemenjek a fiú vécébe. XD Mázli hogy nem néztem szét mert valószínű voltak bent mások is. :D
Közelgett az osztályfényképezés és a barátnőmmel beszélgettem erről. Mondtam, hogy ".. és olyan igazságtalanság, mert mindig a legrosszabb egyéni képet választják ki rólam, az osztálykép pedig mindig túl sötét vagy világos, elmosódott arcok egyszóval baromi rosszak a képek és még drága is..." akkor jutott eszembe hogy a barátnőm szülei a fotósok minden évben...
Ültem a buszon anyukámmal hátul, ahol egymás mellett kb. 5 szék van. A jobbomon egy ismeretlen pasi ült, balomon pedig anya. Ettem ilyen kis fornettis pogácsákat, miközben nagyban magyaráztam valamit. Megjelent egy szúnyog és elkezdtem összevissza csapkodni, miközben a pogácsa a mellettem ülő pasi ölében landolt.... faarccal adta vissza "ez a tiéd"... :))
térdelve hugyoztál? na én még ilyet nem láttam soha
ám fiú vagy, abba tudod hagyni bármikor
Nekem az volt amikor bálon egyik fiú gyújtja a kezét h táncolok? én megfogom a kezét majd ő kérdezi nem gondoltam komolyan ...azt akarta h egy másik fiúval táncolja
törin a tanár int h menjek ki...ki megyek mire ő mondja nem engemet akart kihívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!