Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez tényleg ciki?

Szerintetek ez tényleg ciki?

Figyelt kérdés
Gyakran járok kozmetikushoz, a teljes testemen gyantáztatok, szemöldököm is megcsináltatom. Műkörmöm is van. Anyukám kifizeti nekem, cserébe, amiért jól tanulok. De sok barátnőm szerint ezért elkényeztetett vagyok, szerintetek tényleg igazuk van? 14/L
2012. ápr. 25. 16:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy feltétlenül elkényeztetve, de szerintem ez a stílus nem hozzád való. a kiszedetett, megrajzoltatott szemöldök a legtöbb ember szerint ciki még a felnőtteknek is, nem egy 14 éves kamasznak. én kb. 2 évvel vagyok nálad idősebb, és mégsincs műkörmöm. nagyrészben azért, mert lovagolok, de nem is ez a lényeg. szerintem 14 évesen még nem műkörömmel kéne rohangászni. lehet várni még vele 2-3 évet. persze, hogyha nem túl nagy, és szép, egyszerű (pl. francia manikűr), akkor az még jól mutat egy kamasznak, de a nagyon csicsás már nem. r*bis benyomást kelthet. de ez csak az én véleményem.
2012. ápr. 25. 16:05
 2/20 anonim ***** válasza:
45%

14 évesen??? Hááát.

Én el tudom neked mondani, hogy én miért szőrtelenítek az egész testemen. Több, mint 10 évvel vagyok idősebb tőled. És ebbe mindent beleértettem. De hogy te 14 évesen miért teszed ezt?

A lábad, hónaljad oké.

Nekem a csinált szemöldök sosem tetszett, de ízlések és pofonok.

Műköröm. Én is mindig szerettem volna. De nem 14 évesen.

És mindezt kifizeti neked az anyukád.

Na, nekem ennek a negyedét nem tudta volna kifizetni anyukám, de 14 évesen nem is lett volna rá szükségem.

Inkább cipőre, ruhára, nyilván azért, mert kinőttem, vagy elhasználódott, meg tízóraira, meg ilyesmikre.

Talán azért gondolja ezt a barátnőd, mert kicsit túl nagyok és sok dologban feleslegesek az igényeid ennyi idősen. De mindenkinek más az igénye. A tiéd ez, hát ennyi.

2012. ápr. 25. 16:16
 3/20 anonim ***** válasza:
57%

Ne sértődj meg, de szerintem r.bancos. Azt gondolnám egy ilyen lányról, hogy csak a külsőségek fontosak számára és hogy könnyen kapható.

Az, hogy elkényeztetett vagy-e, az más kérdés. Ha mindig mindent megkapsz, akkor igen. Ha ez tényleg megállapodás, vagyis ha rosszul tanulsz akkor ezek meg vannak vonva, akkor nem. De ettől még furcsa :-(

2012. ápr. 25. 16:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

nem ciki.

az hogy gyantáztatja a szemöldökét,nem azt jelenti hogy az egészet,hanem egyszerübb igazitani igy mint csipesszel,és igy megmarad egy termésuzetes szemöldök amit festeni lehet ha világos mondjuk,de nem rajzolt csík az egész.észre se lehet venni,de mégse bozont az egész.

Műköröm nem kéne,bár ha neked is olyan a körmöd mint nekem,hogy tövig törik annyira hogy fáj,akkor megértem,persze ha enm hegyes és 10cm hosszú...

(30/N)

2012. ápr. 25. 16:51
 5/20 anonim ***** válasza:
22%
Sz egész test gyantázása szerintem nagyon gáz,oké legyantáztatod a lábad,meg esetleg a kezed,ha nagyon sötét a szőr,na a bikinivonalt azért,mert jön a nyár,a hónalj az nem kérdés,de a többi? minek? a szemöldök festés,tetoválás meg egyenesen nevetséges,egy felnőttnek is nemhogy egy kislánynak.. a műköröm megint olyan,hogy abszolút felesleges egy kislánynak,még sok felnőtt is idióta körmöket csináltat,elég gáz,hogy amiért jól tanulsz,amit végülis magadnak csinálsz,ezért anyukád pénzt ad azért,hogy ribit csinálj magadból..gondolom elenged bulizni is,sminket is engedi és a felnőttes öltözködést...szuper anyuka -.- ez nem elkényeztetés,bár nem tudjuk hogyan élsz,de az tuti,hogy nem jó gyereknevelési módszer
2012. ápr. 25. 16:52
 6/20 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem sem való egy 14 éves gyereknek műköröm és egyéb kozmetika trükk. Még a szőrtelenítés oké, de a többi totál felesleges.

Inkább másra kéne koncentrálnod. Az életben annyi mindenre fordíthatod az idődet, ami ennél hasznosabb és főként neked való.

2012. ápr. 25. 16:59
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Ha cserébe jól tanul, és nem egy buta liba akkor miért ne? mindenki úgy néz ki ahogy akar,én biztos nem festeném a szemöldököm, meg nem javítgatnám magam állandóan, kozmetikusnál kb 3X voltam életembe, dehát kinek mi. Szerintem az anyukája még örül is hogy nem punk vagy emos a lánya 30 piercingel. Az mondjuk tény hogy a leírás alapján egy pláza p*csát képzelek el. De pont tegnap olvastam egy kérdést ahol egy anyuka azon aggódott hogy a lánya nem nőies. Páran ezt tartják fontosnak.
2012. ápr. 25. 17:05
 8/20 anonim ***** válasza:
32%

egy hát tényleg el vagy kényeztetve,amugy szerintem a mukorom egy 14 évesen borzalmasam mutat,még ha egyszeru is.

14/L

2012. ápr. 25. 18:06
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat :) Egyébként nem az egész szemöldököm gyantáztatom le és rajzolom ki, csak simán formát csináltatok. Piercing, tetkó nincs.
2012. ápr. 25. 18:29
 10/20 anonim ***** válasza:
82%

Én is havonta járok kozmetikushoz, a szemöldökömet is formára szedetem, festetem. A rövid, ízléses műköröm is szép, ha pl kiskorában rágta az ember (én is csináltatnék, de hangszeren játszom és nem lehet). A teljes test gyantázása meg lehet, hogy azért, mert úgy érzi jól magát, én mindenemet gyantáztatom kivéve a karomat. ja, és nekem is szüleim fizetnek.

Hozzá egyáltalán nem vagyok elkényeztetett, csak így érzem jól magam. Ha a kérdező is így van, semmi gáz nincs ebben.

14L

2012. ápr. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!