Iszonyatosan beégtem. Mit tegyek?
mivel úgy is kérdeznétek a következő történt.
szilveszterkor egy házibuliban voltam. a társaság fele köztük, 1 csomó lány volt a konyhában. az egyik haver épp egy közös történetről beszélt. én nagyon szomjas voltam épp ezért, egy kb tele üveg gyömbéres tonicba akartam beleinni.
már épp a számhoz emeltem az üveget, amikor hirtelen megkérdezte, tőlem a haver , hogy a sztorinak az a részlete pontosan hogy is volt. mivel baromi szomjas voltam, villantottam a szememmel egyett, hogy lássák mindjárt mondom, csak iszok. ugye ekkor mindenki rám nézett.
ekkor jött a gáz: kicsit jobban meglódítottam az üveget mint kellet volna, és éreztem, hogy rohadt sok szénsav megy a számba. azonnal leengedtem az üveget, de már késő volt. mindenki szeme láttára, rohadt sok tonic fröccsent ki az orromból és a számból ki, ráadásul az egyik lány arcába. szerencsétlen csaj kirohant a konyhából csöpögő arccal. mindenki röhögni kezdett. én akkor fogtam a kabátom és elrohantam.
Holnap nem merek majd a szemükbe nézni az oszt társaimnak.
mit csináljak? 16F
Azzal rontottad el, hogy elrohantál. Nevetned kellett volna. :)
20/L
Ha cikinek érzed, és ezt ki is mutatod, akkor ők is cikinek érzik majd. Ha poénnak fogod föl, akkor ők is jót nevetnek rajt!
És egyébként nyugiiiiiii.... :) Milyen unalmas lenne az élet, ha nem történnének ilyen "balesetek". Nem igaz? :)
Úristen ez csak poén,hidd el ők is annak veszik fel. Hu nálunk ilyen még kisebb összejöveteleken is előszokott fodulni.
Ha szívatnának vele akkor poénnak fogják szánni. A csajszitól meg kérj bocsánatot,hidd el neki gázabb volt;)
Ne parázz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!