Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Iszonyatosan beégtem. Mit tegyek?

Iszonyatosan beégtem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mivel úgy is kérdeznétek a következő történt.

szilveszterkor egy házibuliban voltam. a társaság fele köztük, 1 csomó lány volt a konyhában. az egyik haver épp egy közös történetről beszélt. én nagyon szomjas voltam épp ezért, egy kb tele üveg gyömbéres tonicba akartam beleinni.

már épp a számhoz emeltem az üveget, amikor hirtelen megkérdezte, tőlem a haver , hogy a sztorinak az a részlete pontosan hogy is volt. mivel baromi szomjas voltam, villantottam a szememmel egyett, hogy lássák mindjárt mondom, csak iszok. ugye ekkor mindenki rám nézett.

ekkor jött a gáz: kicsit jobban meglódítottam az üveget mint kellet volna, és éreztem, hogy rohadt sok szénsav megy a számba. azonnal leengedtem az üveget, de már késő volt. mindenki szeme láttára, rohadt sok tonic fröccsent ki az orromból és a számból ki, ráadásul az egyik lány arcába. szerencsétlen csaj kirohant a konyhából csöpögő arccal. mindenki röhögni kezdett. én akkor fogtam a kabátom és elrohantam.

Holnap nem merek majd a szemükbe nézni az oszt társaimnak.

mit csináljak? 16F

2012. jan. 3. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azzal rontottad el, hogy elrohantál. Nevetned kellett volna. :)

20/L

2012. jan. 3. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha cikinek érzed, és ezt ki is mutatod, akkor ők is cikinek érzik majd. Ha poénnak fogod föl, akkor ők is jót nevetnek rajt!

És egyébként nyugiiiiiii.... :) Milyen unalmas lenne az élet, ha nem történnének ilyen "balesetek". Nem igaz? :)

2012. jan. 3. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérj bocsánatot a csajtól,aztán nevessetek rajta egy nagyot!:)
2012. jan. 3. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ez csak poén,hidd el ők is annak veszik fel. Hu nálunk ilyen még kisebb összejöveteleken is előszokott fodulni.

Ha szívatnának vele akkor poénnak fogják szánni. A csajszitól meg kérj bocsánatot,hidd el neki gázabb volt;)

Ne parázz már.

2012. jan. 3. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek van igaza :D. Velem már történt ilyen kólával és mindenki röhögött de főleg én :D.
2012. jan. 4. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
azóta már találkozhattál a többiekkel, és gondolom túlélted. :) Szerintem ez nem is olyan égő. Azért nevettek, mert ez igenis vicces (te is nevettél volna, ha mással történik, nem?), a csaj meg azért rohant ki, mert a lányok hiúak, és nem akarnak csatakos hajjal, szétázott sminkkel mutatkozni. Ennyi.
2012. jan. 5. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
velem málnaszörppel: nálunk van a bnőmmeg a pasija, és iszunk, mondanak valami hülyeséget, és a számon-orromon jön a piros lötty a szőnyegre;) azóta mindig kuss van ha iszom :D de am nem volt annyira ciki, röhögtünk rajta
2012. jan. 6. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem válaszol. Lehet, hogy mégse élte túl? :D
2012. jan. 16. 16:23
 9/10 anonim válasza:
Ezen neked is röhögnöd kellett volna xdddd elrontottad, hogy elmentél...
2012. jan. 19. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Lány létemre mondom, ha ez velem történt volna, majd megfulladtam volna a röhögéstől, plusszba még a csaj után kiabáltam volna, hogy megérdemelte :D
2013. márc. 10. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!