Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez tényleg ciki?

Szerintetek ez tényleg ciki?

Figyelt kérdés
Gyakran járok kozmetikushoz, a teljes testemen gyantáztatok, szemöldököm is megcsináltatom. Műkörmöm is van. Anyukám kifizeti nekem, cserébe, amiért jól tanulok. De sok barátnőm szerint ezért elkényeztetett vagyok, szerintetek tényleg igazuk van? 14/L
2012. ápr. 25. 16:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi neked is utolsó :))
2012. ápr. 25. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleidnek van pénze, hogy az egész tested gyantáztasd, az az dolguk.
2012. ápr. 26. 13:21
 13/20 anonim ***** válasza:
20%

a műköröm kivételével szinte mindegyik egy alap-szépségápolási dolog, és az nem ciki, hogyha igényesen van megcsinálva. ha pénzért, akkor örülök, ti így éltek. csak irigykednek..

a műköröm szerintem egy felnőttön is nagyon ocsmány és undorító. MŰ.. minél természetesebb vagy annál jobb, attól még hogy formára van szedve a szemöldököd és szőrtelenítesz, még nem leszel műnő, de a műköröm rib.ancos.

14L

2012. ápr. 26. 14:48
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem ciki, szerencsére nálunk nem is tartja senki annak, és a barátnőimmel is megegyezik a véleményünk.

Én is járok kozmetikushoz gyantáztatni, mondjuk én csak a lábamat, és a combomat, a kezemet feleslegesnek tartom, máshol (hónalj, intim) pedig nem merem, mert nagyon fájna.

Műkörmöm is van, szokott hosszú is lenni, de sosem túl csicsás, és kocka formájú. Most pl nagyon rövid (szerintem) (épp tegnap csináltattam), lila félfrancia, fehér mintákkal.

Nekem is a szüleim fizetik, szintén jól tanulok.

A barátnőim is járnak kozmetikushoz, gyakran (ők nem mindig) műkörmöshöz is.

Szerintem inkább az a gáz, hogy a barátnőid erre megjegyzéseket tesznek, miközben te így érzed jól magad...

15L

2012. ápr. 26. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
a mukorom tulzas, a tobbi teljesen ok. bar en megoldom magamnak otthon, kozmetikushoz evente 2x ha eljutok, de szerintem rendes anyukadtol, hogy tamogat. arrol meg, hogy a teljes testedet gyantazod..ha neked igy jo, nyugodtan. engem is zavart a szor odalenn foleg melegben vagy mestruaciokor. lehet, hogy valojaban nem az, de sokkal higienikusabbnak erzem, ha nem tapad semmi az..ize..alfelemhez. 16/L
2012. ápr. 26. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a szőrtelenítés és a a szemöldököd formára szedetése teljesen rendben van. Igaz, egy kis ügyességgel meg lehet oldani otthon is. A műköröm nagyon szép és ocsmány is tud lenni. Szerintem egy kissé rövidebb, igényesen megcsinált köröm nagyon jól néz ki. Csak arra figyelj, hogyha sokat viselsz műkörmöt akkor az igazi körmöd elvéknyul és teljesen elgyengül akkor pedig nagyon fog fájni.

2012. ápr. 27. 14:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem azon múlik, hogy r!banc-e az ember, ahogy kinéz, hanem azon, ahogyan viselkedik... :D

Ha te így érzed jól magad, akkor nem baj. Ha jól tanulsz akkor meg pláne nem baj... :D

Én örülnék neki, ha ezt megengedhetném magamnak... :D

2012. ápr. 28. 15:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért baj az, hogy gyantáztat és kiszedeti a szemöldökét? Inkább nézzen ki úgy, mint egy ősember? Egyedül a műkörmöt tartom kissé túlzásnak, főleg, ha nagy és csicsás, azzal várhatnál még 1-2 évet, de te tudod.
2012. ápr. 30. 09:52
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

igen! Elkényeztetett kis liba vagy! Majd tedd a saját fizetésedből amikor felnőttél!

Anyuka ribinek nevel??? 14 évesen nem kéne egész testet gyantázni!

2012. máj. 15. 17:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Inkább lenne piercinged vagy tetkód csak ne műkörmöd az nagyon gáz ráadásul kur vás a többivel eggyetértek 13f
2012. jún. 29. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!