Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez nekem ciki, vagy neki?

Ez nekem ciki, vagy neki?

Figyelt kérdés

Anyukám nagyon vékony alkatú,59kg.én most 12éves vagyok,és 56kg.Majdnem ugyanolyan 'nehezek' vagyunk.kb.167cm körül vagyok,ő pedig 170.A mellünk is ugyan akkora,75/D kosár.ez most akkor kinek ciki?

amúgy nem zavar,csak ha rákérdeznek,akkor hülyén érzem magam.

2012. máj. 6. 20:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

Úristen, utolsó, már miért kéne híznia? A súlya a magasságához képest tökéletes! Inkább neked kéne fogynod, kb. 10 kilót, mert a te magasságodhoz kb. 50 kg a normális...

Na de kérdező. Mint mondtam, súlyra tökéletes vagy. De ha mégsem vagy megelégedve az alakoddal, akkor tényleg a sport sokat fog segíteni. Fuss, biciklizz, ússz, lovagolj stb, bármi, amit szeretsz. És tényleg nem ciki, hogy anyukáddal kb. ugyanakkorák vagytok. Sok más családban ugyanez van. :)

16/L

2012. máj. 7. 00:31
 12/27 anonim ***** válasza:
60%
Ez senkinek sem ciki! Anyukád sem tehet arról, hogy milyen magas, és milyen súlyú, és Te sem tehetsz róla, hogy Te milyen vagy! Semmit nem szabad cikinek érezned, amiről nem tehet senki!!!
2012. máj. 7. 06:39
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szokás szerint még egy tini, aki leragad a külsőségeknél. Ahogy BÁRKI kinéz, az nem ciki, főleg, ha olyan dolgokról beszélsz, amin nem tud változtatni. Biztosan ápoltak vagytok. Ez a fontos. Minden más, hogy "mi a ciki", majd elmúlik. Remélhetőleg, kinövöd.
2012. máj. 7. 10:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is akkora vagyok, mint anyum.

Nem érezzük cikinek. Mind ketten 160 cm körül vagyunk, anyum 56 kg, én pedig 59 kg vagyok. Anyum nagyon fiatalos, imádom, sokszor testvéreknek, vagy barátnőknek néznek minket, ami szerintem tök jó! :)

Egyikünknek sem ciki!

17/L

2012. máj. 7. 11:15
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez egyáltalán nem gáz..volt egy idő,amikor egy kicsit meghíztam, én majdnem 60kg voltam,anya meg 53..igaz,mostmár 49 vagyok,de azt h jóval nehezebb voltam akkor sem,és most sem érzem cikinek..
2012. máj. 7. 15:14
 16/27 anonim ***** válasza:
32%

"Úristen, utolsó, már miért kéne híznia? A súlya a magasságához képest tökéletes! Inkább neked kéne fogynod, kb. 10 kilót, mert a te magasságodhoz kb. 50 kg a normális... "

NEM KÉRTEM tanácsot!!! 10 kg? mert 58-10 az szerinted 50??

MENJ MÁR be matekra:DD

16/L

2012. máj. 7. 16:23
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

kiba szott kövér már nem azér, kezdhetnél fogyni

haverom 178 centi és 56 kiló

(fiú)

jó mondjuk szálkás mint a keszeg, de az mind1

15/f

2012. máj. 7. 17:32
 18/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

akkor nem foglalkozom vele:DD

2012. máj. 7. 17:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

16:23: Mint írtam KB!!! 10 kg-ot kéne fogynod, mert a normál súly a magasságodhoz képest KB!!! 50 kg.

Neked meg nem ártana a szövegértés. És hogy nem kértél tanácsot? És vajon a kérdező hol kérdezi a kérdésében, hogy kell-e híznia??? Ő sem kért tanácsot... Pffff...

2012. máj. 7. 20:43
 20/27 anonim ***** válasza:
Én szerettem, amikor egyméretű voltam anyuval! :) Most már csak a lábméretünk ugyanakkora. De régen néha kölcsön vettem tőle ezt-azt és én is kölcsön adtam neki pár cuccot. :)) Jelenleg csak én adok neki rucikat, amik kicsik rám... Szóval most örülnék, ha csak akkora lennék, mint anyu... :S
2012. máj. 8. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!