Ez nekem ciki, vagy neki?
Anyukám nagyon vékony alkatú,59kg.én most 12éves vagyok,és 56kg.Majdnem ugyanolyan 'nehezek' vagyunk.kb.167cm körül vagyok,ő pedig 170.A mellünk is ugyan akkora,75/D kosár.ez most akkor kinek ciki?
amúgy nem zavar,csak ha rákérdeznek,akkor hülyén érzem magam.
Úristen, utolsó, már miért kéne híznia? A súlya a magasságához képest tökéletes! Inkább neked kéne fogynod, kb. 10 kilót, mert a te magasságodhoz kb. 50 kg a normális...
Na de kérdező. Mint mondtam, súlyra tökéletes vagy. De ha mégsem vagy megelégedve az alakoddal, akkor tényleg a sport sokat fog segíteni. Fuss, biciklizz, ússz, lovagolj stb, bármi, amit szeretsz. És tényleg nem ciki, hogy anyukáddal kb. ugyanakkorák vagytok. Sok más családban ugyanez van. :)
16/L
Én is akkora vagyok, mint anyum.
Nem érezzük cikinek. Mind ketten 160 cm körül vagyunk, anyum 56 kg, én pedig 59 kg vagyok. Anyum nagyon fiatalos, imádom, sokszor testvéreknek, vagy barátnőknek néznek minket, ami szerintem tök jó! :)
Egyikünknek sem ciki!
17/L
"Úristen, utolsó, már miért kéne híznia? A súlya a magasságához képest tökéletes! Inkább neked kéne fogynod, kb. 10 kilót, mert a te magasságodhoz kb. 50 kg a normális... "
NEM KÉRTEM tanácsot!!! 10 kg? mert 58-10 az szerinted 50??
MENJ MÁR be matekra:DD
16/L
kiba szott kövér már nem azér, kezdhetnél fogyni
haverom 178 centi és 56 kiló
(fiú)
jó mondjuk szálkás mint a keszeg, de az mind1
15/f
köszönöm a válaszokat:)
akkor nem foglalkozom vele:DD
16:23: Mint írtam KB!!! 10 kg-ot kéne fogynod, mert a normál súly a magasságodhoz képest KB!!! 50 kg.
Neked meg nem ártana a szövegértés. És hogy nem kértél tanácsot? És vajon a kérdező hol kérdezi a kérdésében, hogy kell-e híznia??? Ő sem kért tanácsot... Pffff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!