Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor engedné meg, hogy...

Mikor engedné meg, hogy akkorára vágassam a hajam, amekkorára akarom? Nem ciki még, hogy ő mondja meg?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon hosszú, anyukám szerint szép, barna hajam van. De én nem annyira szeretem, mert mindig anya mondja meg, hogy hogyan hordjam. Azzal én is tisztában vagyok, hogy nem hordhatom leengedve a kb. a hátam közepéig érő hajam. De én nem is szeretném, hogy ilyen hosszú legyen, csak vállig érő. De anyum nem engedi, hogy levágassam. Talán ha egy kicsit növök még? Milyen idős korban lenne megengedhető?
2012. jún. 30. 23:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%

bármikor megengedhető, és miért ne hordhatnád leengedve a hajad?

amúgy cikinek nem ciki, de nem sok értelme van anyud részéről, hogy ő mondja meg milyen legyen a hajad. Persze érthető lenne, ha mondjuk lilára akarnád festetni...

2012. jún. 30. 23:31
 2/25 anonim ***** válasza:
0%
13 évesen szerintem maradjon a szabványos lapockáig érő haj, ne a rövid hajjal próbálj kitűnni (már ha erről van szó), próbálj a személyiségeddel. Ha zavar, vagy neked nem tetszik, akkor mindenképpen mond anyukádnak, hogy elsősorban neked kell, hogy tetsszen, majd utána jön a többi vélemény!
2012. jún. 30. 23:32
 3/25 anonim ***** válasza:
90%

"szabványos lapockáig érő haj"

Jézusom...

úgy hord a hajad ahogy akarod.az csak haj majd megnő...tényleg nem festetni akarod akkor oké..

2012. jún. 30. 23:43
 4/25 A kérdező kommentje:
Szó sincs a festésről! :)
2012. jún. 30. 23:47
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
első vagyok. Az jutott eszembe, hogy ragassz véletlenül rágót a hajadba, és akkor addig le kell vágni, amíg rágó van benne. :)
2012. jún. 30. 23:54
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

sztem meg 13 éves,nem kislány,nemsokára gimnazista lesz.álljon a sarkára és mondja meg az anyjának,hogy:

anya én is egy külön egyéniség vagyok,van elképzelésem hogy hogyan szeretném hordani a hajam...unom hogy hosszú,és mindig össze van kötve,kiszeretnék mást is próbálni.

itt a nyár izzadok alatta...

állj a sarkadra leányzó!nem tetoválást akarsz hanem a hajadból vágatni...

2012. júl. 1. 00:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megmondom!
2012. júl. 1. 00:09
 8/25 anonim ***** válasza:
85%
Nekem kb. ekkora hajam volt, mint a tied, amikor levágattam tüsire... Anyukám kiakadt, mert nem volt "bejelentve", de nem volt morcizás, beletörődött, én meg imádtam, hogy nincs melegem tőle, ekkor 12 voltam. Azóta újra hosszú hajam van, hosszabb, mint akkor, de semmi pénzért nem vágatnám le, mert közben eléggé csajos lettem, és a hajam hozzá tartozik a jó közérzetemhez. :)
2012. júl. 1. 00:41
 9/25 anonim ***** válasza:
10%

Hát elég gázos hogy anyukád mondja meg, hogy hogyan hordd a hajad. :S Nem vagy már kisgyerek, hogy helyetted kelljen döntéseket hozni, különben is, majd visszanő a hajad, ha esetleg nem tetszene röviden. (bár vigyázz, a rövid haj csak azoknak áll jól, akiknek különleges és gyönyörű arcuk van)

Egyébként, megmondanád, hogy a hosszú hajad mért nem lehet leengedve hordani, és hogy a hátközépig érő haj mért számít nagyon hosszúnak?? :DDDDD

Az én hajam derék alá ér pár cm-el, szóval jóval hosszabb mint a tied (persze, csak ha ugyanarra gondolunk, bár feltehetőleg azzal tisztában vagy, hogy a hátközépig érő az azt jelenti, hogy a vállad és a derekad közötti hosszúságú, pont félúton a kettő között), de még ezt sem nevezném (nem is nevezem) nagyon hosszúnak. Volt már combközépig érő hajam, na, az a nagyon hosszú. Speciel, nálam a hátközépig érő haj rövidnek számít, bár igazából félhosszúnak ill hosszúnak számít, ki hogy tartja számon.

Jaaa, és én pl utálom összefogni a hajam, soha nem is szoktam, mindig ki van engedve, imádom :) Szerintem a hosszú hajat pont hogy nem kéne összefogni, mert olyan szép pl hogy ha lengeti a szél, meg úgy egyáltalán...

Igen, és ajánlatos, hogy egyenes hajad legyen ha leakarod vágatni, mert, ha anyukád azt sem engedi, hogy levágasd, akkor feltételezem, hogy vasalni sem szoktad, és (tapasztalatból mondom) nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-na...... csúnya rövid hajnál az, ha göndör vagy hullámos, csak szögegyenes néz ki jól.

Egyébként ez szerintem csak a te egyéni döntésed, ne hagyd már, hogy anyukád befolyásoljon, és ebbe is beleszóljon.

15L

2012. júl. 1. 02:23
 10/25 anonim ***** válasza:
75%
Na azért szerintem abban nem szólhatna bele Anyukád, hogy mekkorára vágasd a hajad. Neked kell viselned, akkor legyen olyan, ahogy Neked a legjobb!!!
2012. júl. 1. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!