Mikor engedné meg, hogy akkorára vágassam a hajam, amekkorára akarom? Nem ciki még, hogy ő mondja meg?
Te hajad, akkor vágatod le amikor akarod
ha anyukád hosszú hajat akar, növesszen magának.
13-assal nem értek egyet.
A gyerek nem egy dísztárgy amit lehet mutogatni, meg menőzni vele a többi anyuka előtt
Régen nekem is fenékig érő hajam volt,aztán fokoztatosan minden évben vágattam belőle,aztán egy drasztikus váltás óta röviddel nyomulok :D
Szerintem mindenképpen állj a sarkadra,és magyarázd meg anyukádnak,hogy egyszerűen szeretnél megszabadulni a hosszú hajadtól,előbb-utóbb úgyis megnő :)
vagy ha sehogyan sem engedi,hogy levágasd,kérd meg egy barátődet,vagy bárkit,hogy kísérjen el egy jó fordászhoz és vágasd le! Ha készt tények elé állítod,akkor már úgysem tehet semmit...legfeljebb eleinte kitör a balhé,de idővel hidd el,minden visszaáll a normális kerékvágásba,annyi változással,hogy ezentúl nem szól bele,hogy hogyan hordod a hajad :)
Csak bátorság! :)
"Azt csinálsz amit anyád mond!"
Kedves kommentelő! Egy gyerekről van szó, nem egy háztartási robotgépről.
Ha van félretett pénzed, akkor jelentkezz be fodrászhoz. Vagy kérd meg egy ügyeskezű barátnődet. Ha már levágattad, nem tud vele mit kezdeni. :D
Amúgy 12 éves koromig nekem is ilyen hosszú hajam volt, aztán gondoltam egyet és levágattam állig érőre. Kb. 2 évig volt állig érő hajam, most kb. 10 cm-vel a vállam alá ér. De nagyon megbántam, hogy levágattam, szóval ha levágatod, akkor ne nagyon rövidre, hanem mondjuk ilyenre:
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!