Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor engedné meg, hogy...

Mikor engedné meg, hogy akkorára vágassam a hajam, amekkorára akarom? Nem ciki még, hogy ő mondja meg?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon hosszú, anyukám szerint szép, barna hajam van. De én nem annyira szeretem, mert mindig anya mondja meg, hogy hogyan hordjam. Azzal én is tisztában vagyok, hogy nem hordhatom leengedve a kb. a hátam közepéig érő hajam. De én nem is szeretném, hogy ilyen hosszú legyen, csak vállig érő. De anyum nem engedi, hogy levágassam. Talán ha egy kicsit növök még? Milyen idős korban lenne megengedhető?
2012. jún. 30. 23:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
hát velem pont ugyan ez a helyzet csak épp nekem még hosszabb hajam van.nemrég tobb éves konyorgés után anya egyszer megengedte,hogy levágassam,de akkor sem sokat és már vissza is nott.mond meg neki,hogy itt a nyár szeretnél rovidebb hajat és mindig mond neki,nálam ez bevált,3 évet konyorogtem,de már megint nem akarja megengedni.de egyszer azt is megtettem,hogy a tudta nélkul elmentem és levágattam a hajam,probáldki te is lehet kiabálni fog,de egyszer tul éled :)
2012. júl. 1. 12:19
 12/25 anonim válasza:
69%
9-es válaszoló: Nekem is volt már a fenekem alá érő hajam, de egy/másfél éve levágattam vállig érőre. Azóta sokat nőtt, a hátam közepéig ér-kivasalva. Göndören a vállam alá pár centivel, de imádom és nem cserélném el az egyenes hajra, mert legalább ezzel kitűnök a tömegből. Tanúsíthatom, hogy a rövid haj nem csak az egyenes hajúaknak áll jól...de persze ez az arctól, meg még sok egyébtől is függ. :))
2012. júl. 1. 14:35
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem anyukád büszke a hajadra!:) Gondolom sokan megdicsérik, hogy "milyen szép hosszú hajad van, le ne vágasd" Szerintem a hosszú haj sokkal szebb, és sokkal variálhatóbb mint a rövid. Igaz, több munka is van vele. Lehet azért nem engedi anyud, mert neki nem volt ilyen szép haja, és szeretne ő is. (ez csak egy tipp..) És ő adná a fodrászra is a pénzt:) Szerintem ne vágasd le, de a te döntésed. Beszélj anyuddal!!
2012. júl. 1. 14:48
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

Te hajad, akkor vágatod le amikor akarod

ha anyukád hosszú hajat akar, növesszen magának.

2012. júl. 1. 17:13
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

13-assal nem értek egyet.

A gyerek nem egy dísztárgy amit lehet mutogatni, meg menőzni vele a többi anyuka előtt

2012. júl. 1. 17:16
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

Régen nekem is fenékig érő hajam volt,aztán fokoztatosan minden évben vágattam belőle,aztán egy drasztikus váltás óta röviddel nyomulok :D

Szerintem mindenképpen állj a sarkadra,és magyarázd meg anyukádnak,hogy egyszerűen szeretnél megszabadulni a hosszú hajadtól,előbb-utóbb úgyis megnő :)

vagy ha sehogyan sem engedi,hogy levágasd,kérd meg egy barátődet,vagy bárkit,hogy kísérjen el egy jó fordászhoz és vágasd le! Ha készt tények elé állítod,akkor már úgysem tehet semmit...legfeljebb eleinte kitör a balhé,de idővel hidd el,minden visszaáll a normális kerékvágásba,annyi változással,hogy ezentúl nem szól bele,hogy hogyan hordod a hajad :)

Csak bátorság! :)

2012. júl. 1. 17:42
 17/25 anonim ***** válasza:
1%
Azt csinálsz amit anyád mond!
2012. júl. 1. 18:57
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

"Azt csinálsz amit anyád mond!"

Kedves kommentelő! Egy gyerekről van szó, nem egy háztartási robotgépről.

2012. júl. 1. 19:53
 19/25 anonim ***** válasza:
14%
Ki, és miért pontozott le?:)
2012. júl. 2. 22:31
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha van félretett pénzed, akkor jelentkezz be fodrászhoz. Vagy kérd meg egy ügyeskezű barátnődet. Ha már levágattad, nem tud vele mit kezdeni. :D

Amúgy 12 éves koromig nekem is ilyen hosszú hajam volt, aztán gondoltam egyet és levágattam állig érőre. Kb. 2 évig volt állig érő hajam, most kb. 10 cm-vel a vállam alá ér. De nagyon megbántam, hogy levágattam, szóval ha levágatod, akkor ne nagyon rövidre, hanem mondjuk ilyenre:

[link]

15/L

2012. júl. 2. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!