Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak? Anyám...

Most mit csináljak? Anyám elküldött otthonról.14/l

Figyelt kérdés

Na jó, a cím egy kicsit túlzás, de ez kell ahhoz, hogy az emberek megnézzék és válaszoljanak. xd

Tehát anyám azt mondta, hogy hétfőtől (holnaptól) elküld otthonról, hogy csak este menjek haza, addig "találjam fel magam". Hová menjek? A volt legjobb barátnőmmel már nem vagyunk anniyra jóba, és túl erőszakos, ezért már nem érzem jól magam vele. Az osztálytársaimmal természetesen jóban vagyok, de azért nem annyira, hogy elhívjam pl. mekibe. Ahhoz még annyira jóban nem vagyunki, de szünetekben elbeszélgetünk. Egyedül mégis hova menjek? kedden leszek 14. Van egy kutyánk, de anyum nélkül velem nem igazán akar messzebbre menni. Görkoriznhi is tudok, ded napi max 1 óra. Ráadásul egész nyáron nem lehet csak görkorizni! :O (Bicajozni is szeretek, de nem egyedül) Lgyszi írjatok ötleteket!

2012. jún. 24. 20:51
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok ezzel. Jelenleg nekem is 1 barátnőm van, de mostanában talál magának új barátnőt aki sokkal érdekesebb mint én, ezért egésznap egyedül unatkozom. Én filmeket szoktam nézni a neten, vagy énekelni-karaoke-zni, táncolni. Tudom, ezek benti programok de na. :) Néha bemegyek egyet sétálni a városba, fagyizni, kirakatokat nézni stb...
2012. júl. 13. 19:20
 32/38 anonim válasza:
Amúgy nekem is írhatsz ha gondolod, de csak itt, nincs facebookom, meg msn-en meg ilyen hülyeségek. Szóval ha akarsz beszélgetni akkor írj. 16,5/L :)
2012. júl. 13. 19:28
 33/38 anonim válasza:
20%
Menj el moziba...utána meg ott van a margit sziget xd járd kprve atzal eltelik a napod xd és ott még ilyen kajék is vannak,szoval,nem halsz majd éhen xd
2012. júl. 14. 09:00
 34/38 A kérdező kommentje:
Az a baj, nem hiszem, hogy oda elengedne anyum. (mármint a Margit-szigetre)
2012. júl. 14. 12:58
 35/38 I_krisz_I válasza:
100%

Én azt csinálnám h addig rúgnám/döngetném azt a kib*szot bejárati ajtót egyre hangosabban amíg be nem enged anya XD

Ha ez nem válna be kihoznám a motort a garázsból, azt ott húzogatnám az ajtó előtt ( a gázkart, ne gondoljatok rosszra :D )Azt ha nagy bonyodalmak között szarna mindenki rám , hívnám haverokat azt elmegyünk motorozni egy hétre pff XD Aztán majd anya hívna : nem akarsz haza jönni? én ? ugyan már :P

2012. júl. 17. 22:26
 36/38 A kérdező kommentje:
Panelban lakunk, úgyhogy kicsit érdekesen néznének rám a szomszédok o.O :P És motorunk sincs.
2012. júl. 17. 22:46
 37/38 anonim ***** válasza:
Bárcsak én lennék a helyedbe... :D
2012. júl. 18. 20:41
 38/38 búzaszem válasza:
Én ilyenkor mindig könyvtárba mentem, meg beültem moziba. Igen, egyedül.
febr. 1. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!