Most mit csináljak? Anyám elküldött otthonról.14/l
Na jó, a cím egy kicsit túlzás, de ez kell ahhoz, hogy az emberek megnézzék és válaszoljanak. xd
Tehát anyám azt mondta, hogy hétfőtől (holnaptól) elküld otthonról, hogy csak este menjek haza, addig "találjam fel magam". Hová menjek? A volt legjobb barátnőmmel már nem vagyunk anniyra jóba, és túl erőszakos, ezért már nem érzem jól magam vele. Az osztálytársaimmal természetesen jóban vagyok, de azért nem annyira, hogy elhívjam pl. mekibe. Ahhoz még annyira jóban nem vagyunki, de szünetekben elbeszélgetünk. Egyedül mégis hova menjek? kedden leszek 14. Van egy kutyánk, de anyum nélkül velem nem igazán akar messzebbre menni. Görkoriznhi is tudok, ded napi max 1 óra. Ráadásul egész nyáron nem lehet csak görkorizni! :O (Bicajozni is szeretek, de nem egyedül) Lgyszi írjatok ötleteket!
10-es és 15-ös!
Fogjatok össze, kapjátok körbe, és együttes erővel rángassátok ki a 4 fal közül. Ha háromasban lesztek, akkor talán könnyebben mozdul, mintha csak 1, azaz egy vadidegen valakivel kell találkoznia.
Itt beszéljétek meg, hogy melyik utcasarkon, vagy parkban, esetleg meki előtt, stb. hol találkoztok, és hány órakor. Melyikőtökön milyen ruci lesz, és hova ültök be egy-egy fagyira! (Telót mindenki vigyen magával!)
Kezdésnek ez is elég!
Köszi annak a két válaszolónak, aki azt írta hogy boldog szülinapot.
Valaki írta, hogy menjünk együtt 3-an. Az első (gondolom ő) már írt nekem, és ő egy 28 éves Jani nevű emberke. :/
Valaki meg kérde4zte, hogy melyik suliba járok, neki: Sugársuliba, de előtte a Jókaiba jártam.
Én írtam az első olyat, hogy írj, én ugyan nem vagyok Jani, mert lány vagyok, de egy tizessel több, mint te...:-/
Én sem akarok félelmet kelteni, nincsenek is olyan szándékaim, de belegondolok, nem biztos, hogy mint szülő, örülnék, ha a lányom ilyen módon ismerkedne látatlanban.
Bár a kérdésből nem az jön le, hogy anyukádat bármi ilyesmi érdekelné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!