Kamaszok! Hány éves korotoktól mondotok csak annyit, ha elmentek otthonról, hogy "majd jövök"?
Én úgy szoktam elmenni, hogy "Sziasztok, XYékkal mentem YXbe! Olyan 7 körül jövök" Szerintem a szülőnek kell tudnia, hogy hol van a gyereke, olyan 15 mehet el szerintem így.
13l
Nálunk ez soha nem így ment.
Legalábbis azt mindig mondnom kellett,hogy hova megyek,vagy ha csak a kisboltba mentek akkor is azt mondtam,hogy:
"Nemsokára jövök átszaladok a kisboltba"
Vagy ha barátnőmhőz mentem akkor:
"Elszaladok barátnőmhöz"
-megyvagy tanulva?mikorra jössz?
"Igen meg,8-ra jövök."
-Jó,akkor 7-re itthonvagy .
És ezt nem elírtam ,mert nagyából mindig így volt,hogy 8-ra jövök,erre jó 7-re itthon leszel.
Nincs ilyen nálunk.
Mondom, hogy kivel meg hova megyek és mikor, aztán amikor eljön a találka ideje, akkor szólok nekik, hogy elmentem
De hogy abban a pillanatban tudják meg, amikor kiteszem a lábam az ajtón, azt nem.
16/l
Soha a büdös életbe nem engednek el sehova így.
Ez a minimum:
Mikor megyek (1 héttel azelőtt mielőtt mennék)
Részletes leírás arról hogy mit csinálok majd
Mikor jövök
Kihez megyek
Ők hoznak-visznek (2 buszmegálló pff)
Ahova megyek megmondják mit csinálhatok
óránként kell hívnom őket
szal elég sz@r :S.
13/f
18:40, nem látod, hogy egy 13 éves gyerek írta? Még csak nem is fiatalkorú. Egy gyerek még ne mászkáljon el sehová a szülei engedélye nélkül.
Egy felnőttnek pedig illik közölnie azokkal, akikkel együtt lakik, hogy hova megy és mikorra várható haza. Még a koliban is mindig elmondtuk egymásnak a szobatársaimmal, hova megyünk és mikor jövünk haza. Nem fejtettük ki részletesen, ahogy felnőttként már a szülőknek se kell minden másodpercről beszámolni, de bármikor bármi történhet, jó, ha tudják, hol vagy.
Eddig csak olyat csináltam, hogy mondtam, hogy a barátnőmhöz megyek majd jövök valamikor, nem lakik messze, de bementünk a városba is és tíz, fél tizenegy körül hazajöttem
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!