Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szöktél már meg otthonrol...

Szöktél már meg otthonrol bulizni?

Figyelt kérdés

Leginkább kamaszok válaszára vagyok kíváncsi..

És elmesélnéd, hogy miért szöktél el, és hogy hány éves voltál..

Ja és hogy lett-e valami következménye?..

2010. jún. 15. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

bulizni még nem de simán megtehettem volna.

14 évesen szöktem ki először.

2010. jún. 15. 19:37
 2/8 anonim válasza:
69%
Én sosem, mindig elengedtek. 19/F
2010. jún. 15. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

nem. eddig nem, de előreláthatólag nem is fogok. Általába mindenhova elengednek, ahova én szeretnék menni. Nyílván cigizni/piálni nem engednek, de nem is szeretnék :P .

15/L

2010. jún. 15. 19:46
 4/8 anonim válasza:
81%
Igen, 16 voltam. Jó nagyot buktam vele, de mivel idén nyáron muszáj lesz ismét elővenni ezt a módszert, így újra muszáj leszek megszökni... a jó bulikért mindent. Mikor éljen az ember, ha nem most? Ha te szülő vagy, akkor szerintem engedd a lányod/fiad mindenhová, és bízz meg benne, mert különben ez a vége. Ha olyan nyughatatlan a vére, mint nekem, akkor meg pláne. Úgyis megoldjuk... Tudod, barátnőmnél/haveromnál alszom mindig beválik... Ha meg abban a cipőben vagy mint én, akkor csak azt tudom mondani, h nagyon vigyázz, mert ha lebuksz, akkor bizony több hónapos szívás a vége... persze abból is meg lehet szabadulni... xD
2010. jún. 15. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
először 14 évesen, amikor a haverjaim nálam aludtak. eszméletlen jó volt, nem épp bulizni mentünk, csak flangáltunk éjszaka a kihalt kertvárosban, de utána heti rendszerességgel csináltuk, és sose buktunk le. mostmeg már 18 vagyok, és max nosztalgiából tennék ilyet :D
2010. jún. 15. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Én már 12 évesen elszoktem, ott is aludtam... Másodszorra is megtettem.. Aztán anyám hozzászokott és minden pénteken elengedett bulizni ameddig akartam. 14 éves koromtól szinte egyedul lakom, most 15 vagyok.
2010. jún. 16. 02:02
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
Gyűlölöm a bulikat,tehát semmikor,és nem is fogok.
2010. jún. 16. 12:48
 8/8 anonim válasza:
100%
Life is a party! :D
2010. júl. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!