Szöktél már meg otthonrol bulizni?
Figyelt kérdés
Leginkább kamaszok válaszára vagyok kíváncsi..
És elmesélnéd, hogy miért szöktél el, és hogy hány éves voltál..
Ja és hogy lett-e valami következménye?..
2010. jún. 15. 19:32
1/8 anonim válasza:
bulizni még nem de simán megtehettem volna.
14 évesen szöktem ki először.
2/8 anonim válasza:
Én sosem, mindig elengedtek. 19/F
3/8 anonim válasza:
nem. eddig nem, de előreláthatólag nem is fogok. Általába mindenhova elengednek, ahova én szeretnék menni. Nyílván cigizni/piálni nem engednek, de nem is szeretnék :P .
15/L
4/8 anonim válasza:
Igen, 16 voltam. Jó nagyot buktam vele, de mivel idén nyáron muszáj lesz ismét elővenni ezt a módszert, így újra muszáj leszek megszökni... a jó bulikért mindent. Mikor éljen az ember, ha nem most? Ha te szülő vagy, akkor szerintem engedd a lányod/fiad mindenhová, és bízz meg benne, mert különben ez a vége. Ha olyan nyughatatlan a vére, mint nekem, akkor meg pláne. Úgyis megoldjuk... Tudod, barátnőmnél/haveromnál alszom mindig beválik... Ha meg abban a cipőben vagy mint én, akkor csak azt tudom mondani, h nagyon vigyázz, mert ha lebuksz, akkor bizony több hónapos szívás a vége... persze abból is meg lehet szabadulni... xD
5/8 anonim válasza:
először 14 évesen, amikor a haverjaim nálam aludtak. eszméletlen jó volt, nem épp bulizni mentünk, csak flangáltunk éjszaka a kihalt kertvárosban, de utána heti rendszerességgel csináltuk, és sose buktunk le. mostmeg már 18 vagyok, és max nosztalgiából tennék ilyet :D
6/8 anonim válasza:
Én már 12 évesen elszoktem, ott is aludtam... Másodszorra is megtettem.. Aztán anyám hozzászokott és minden pénteken elengedett bulizni ameddig akartam. 14 éves koromtól szinte egyedul lakom, most 15 vagyok.
7/8 anonim válasza:
Gyűlölöm a bulikat,tehát semmikor,és nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!