Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hány éves korotoktól...

Kamaszok! Hány éves korotoktól mondotok csak annyit, ha elmentek otthonról, hogy "majd jövök"?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 17:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"barátnőmmel megyek xy városba"

"hányas busszal jöttök haza?"

"vagy a 18:30,vagy a 19:30,vagy a 20:30"

..

szól a telefon 6 órakor..(este)

anyámékat bele se engedem szólni,erre én:

"szia itthon vagyok a faluba"

"szia,a 18:30assal megyünk"

"szia,a 19:30assal megyünk"

"szia,a 20:30assal megyünk"

"szia,itt jövök az utca elején.."

2010. dec. 26. 23:20
 12/19 anonim ***** válasza:

amióta az eszemet tudom ezt mondom.

de sose jelentett problémát, mer mindig tudtam, hogy mikorra kell hazamennem.

2010. dec. 26. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Soha4

Azt szoktam mondani, hogy elmehetek Xy-hoz? Oké akkor 7-re jövök, szia!

2010. dec. 27. 11:06
 14/19 anonim ***** válasza:

15

Így zajlott valahogy:

"elmentem xy-al, majd jövök, lehet, h csak holnap"

Nálunk soha nem volt ebből gond, anyu mindig is úgy volt vele, h amíg tanulok, elvégzem a kötelességeim, és nem úgy kezelem mintha a haverom lenne addig ok. Mondjuk én mindig megmondom kivel találkozom, ismeri az összes barátom(:

2010. dec. 27. 15:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát azt meg szoktam mondani, hogy kb hova megyek és kivel, de azt magam se tudom, hogy meddig, ha később érek haza (9-10 után) akkor rácsörgök, hogy ne aggódjon
2010. dec. 28. 00:20
 16/19 anonim ***** válasza:

"Szia anya, elmentem xy-hoz, majd jövök"

17éves vagyok, és nemrégóta (nyár óta) van így anyánál. Apánál mindig is így volt, nem különösebben érdekelte,csakha sokáig maradtam ott(pl ott aludtam valakinél). :D

17L

2010. dec. 28. 00:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindig tudták, hogy kb. mikor jövök.szerintem ez alap.Ha egyszer valami bajod lesz, akkor nem is keresnek,mert majd úgyis jössz?
2010. dec. 28. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Én megtehetem. Mindig csak Annyit mondok hogy elmentem, vagy még azt se. Mert nem biztos hogy vissza is érek. Nincsen igazából családom. Az alkoholista apámmal lakok egy helyen, de mégis egyedül. Már 2 éve megtehetem hogy elmegyek és majd jövök. Néha kérdezi hol voltam, de csak anniyt mondok erre arra.. Kivel? Nem mindegy úgyse ismered... Tehát külön életem van.

16/L

2010. dec. 29. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyen nálunk sosem volt. 17 évesen összejöttem a mostani élettársammal, akkor kezdett lazulni az "este 8ra otthon" szabály. (persze ha koncertre mentünk, az kivétel volt, akkor elég volt másnap reggel hazaérnem). Szépen lassan tologattuk a határokat, de azt mindig megbeszéltük, hogy mikorra megyek haza. És ha változás volt, hazatelefonáltam.
2011. jan. 2. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!