Kamaszok! Hány éves korotoktól mondotok csak annyit, ha elmentek otthonról, hogy "majd jövök"?
"barátnőmmel megyek xy városba"
"hányas busszal jöttök haza?"
"vagy a 18:30,vagy a 19:30,vagy a 20:30"
..
szól a telefon 6 órakor..(este)
anyámékat bele se engedem szólni,erre én:
"szia itthon vagyok a faluba"
"szia,a 18:30assal megyünk"
"szia,a 19:30assal megyünk"
"szia,a 20:30assal megyünk"
"szia,itt jövök az utca elején.."
amióta az eszemet tudom ezt mondom.
de sose jelentett problémát, mer mindig tudtam, hogy mikorra kell hazamennem.
Soha4
Azt szoktam mondani, hogy elmehetek Xy-hoz? Oké akkor 7-re jövök, szia!
15
Így zajlott valahogy:
"elmentem xy-al, majd jövök, lehet, h csak holnap"
Nálunk soha nem volt ebből gond, anyu mindig is úgy volt vele, h amíg tanulok, elvégzem a kötelességeim, és nem úgy kezelem mintha a haverom lenne addig ok. Mondjuk én mindig megmondom kivel találkozom, ismeri az összes barátom(:
"Szia anya, elmentem xy-hoz, majd jövök"
17éves vagyok, és nemrégóta (nyár óta) van így anyánál. Apánál mindig is így volt, nem különösebben érdekelte,csakha sokáig maradtam ott(pl ott aludtam valakinél). :D
17L
Én megtehetem. Mindig csak Annyit mondok hogy elmentem, vagy még azt se. Mert nem biztos hogy vissza is érek. Nincsen igazából családom. Az alkoholista apámmal lakok egy helyen, de mégis egyedül. Már 2 éve megtehetem hogy elmegyek és majd jövök. Néha kérdezi hol voltam, de csak anniyt mondok erre arra.. Kivel? Nem mindegy úgyse ismered... Tehát külön életem van.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!