Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak? Anyám...

Most mit csináljak? Anyám elküldött otthonról.14/l

Figyelt kérdés

Na jó, a cím egy kicsit túlzás, de ez kell ahhoz, hogy az emberek megnézzék és válaszoljanak. xd

Tehát anyám azt mondta, hogy hétfőtől (holnaptól) elküld otthonról, hogy csak este menjek haza, addig "találjam fel magam". Hová menjek? A volt legjobb barátnőmmel már nem vagyunk anniyra jóba, és túl erőszakos, ezért már nem érzem jól magam vele. Az osztálytársaimmal természetesen jóban vagyok, de azért nem annyira, hogy elhívjam pl. mekibe. Ahhoz még annyira jóban nem vagyunki, de szünetekben elbeszélgetünk. Egyedül mégis hova menjek? kedden leszek 14. Van egy kutyánk, de anyum nélkül velem nem igazán akar messzebbre menni. Görkoriznhi is tudok, ded napi max 1 óra. Ráadásul egész nyáron nem lehet csak görkorizni! :O (Bicajozni is szeretek, de nem egyedül) Lgyszi írjatok ötleteket!

2012. jún. 24. 20:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
84%

Kötelessége gondoskodnia rólad, erre törvény van

nem tehet ki egész nap az utcára, ez kiskorú veszélyeztetése

ha valami bajod esik, anyukád még akár börtönt is kaphat emiatt

apukád merre van?

2012. jún. 26. 00:15
 22/38 anonim ***** válasza:
82%

de látom inkább arról van szó, hogy ne ülj otthon egész nap

kicsit hatásvadász a cím, nem? :D

2012. jún. 26. 00:17
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Előző:

Ezt ő is írta az elején.

De tény, hogyha "Mit csináljak, ha anyám nem akarja, hogy otthon üljek?" a kérdés, feleennyien nem kattintanak rá...

2012. jún. 26. 06:14
 24/38 anonim válasza:
86%

Gondolom arról van szó, hogy anyukája szeretné, ha kicsit "szocializálódna" :D Ne írjatok már ilyet, hogy kiskorú veszélyeztetés meg minden, nem olyan izé a dolog, nem, kérdező? :D Én úgy értelmeztem, hogy olyan programokra lennél kíváncsi, amiket egyedül is lehet csinálni vagy egyéb megoldások, nem? De lehet, rosszul gondoltam az alap szitut :)

Amúgy séta csak úgy magadban? :) Én szoktam szeretni azt is, szeretek átváltani megfigyelő üzemmódba. Vagy Bp.-en nem igazán ajánlott egyedül? :D Fogalmam sincs, kisvárosi vagyok, semmit sem tudok Pestről :'D

2012. jún. 27. 15:49
 25/38 A kérdező kommentje:

Nincs azzal semmi baj, hogy Bp-n sétál vki egyedül (csak én nem igazán szeretek) :)

Valaki kérdezte, hogy apum merre van. A válasz: Amikor megtudta h anyum terhes (velem) elköltözött Budára. Néha átszoktam hozzá menni, meg nincsenek is rosszban anyummal, de ő nem nálunk lakik.

2012. jún. 27. 18:20
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök ha anyám nem hisztizik hogy keveset vagyok otthon, nemhogy még ő küldjön el... : D
2012. jún. 28. 14:49
 27/38 anonim ***** válasza:
86%
Uncsim cserélne veled szivesen:D Amugy ha Pesten lennék én szerintem nem is lennnék otthon. Fedezd fel a várost. Nemtudom van e bkv bérleted de szerintem csináld azt, hogy felszálsz a 4es6osra és egész nap azzal utazol ott legalább hideg van és még szép helyeken is jár:D
2012. jún. 28. 21:15
 28/38 rda85 válasza:
73%
itt Pesten nem tudod lefoglalni magad??? Hallode, vegyél egy olcsó bringát, akár kölcsönbe egy havertól és irány a természet! Meg a város, meg mittudomén. Telisteli van ingyenes rendezvénnyel, hellyel a város, a parkokban is el lehet ütni az időt, tudsz flörtölni is, valami csak akad.
2012. júl. 11. 21:45
 29/38 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló utolsó mondata: 1.: Nem olyan vagyok, hogy bárki idegenhez hozzászólók...ehhez elég félénk vagyok. 2.: 14 vagyok, nem akarok még! :O
2012. júl. 11. 21:50
 30/38 anonim ***** válasza:

Kérdező azt látom, mert írtam privit és nem válaszoltál xD

Am egy kicsit megnyílhatnál, nem boszorkányok vannak itt, a barátnőmet is ezen az oldalon szereztem egy pár hete ;)

2012. júl. 12. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!