Szülők! Ti megengednétek ezt a műkörmöt 14 éves lányotoknak?
Nem azért,de az az anya ,amelyik megenged egy ekkora k..vás körmöt a lányának,az nem is anya..Ki se tudja törölni a seggét..
És am én is 14 vagyok,és nincs műkörmöm,és nagyon ritkán festem ki a körmöm.Ha ezt megengeded neki,16 évesen olyan műnő lesz belőle,hogy el se hiszed..De a te dolgod.
Az érettségi kiosztásra egy 18 elmúlt csaj, tök mindegy milyen karmokkal megy, de egy 14 évesnek? Na ne már!!!!!
Én tuti nem engedném meg. Ráadásul szép műkörmöt én még nem láttam. Nekem is volt, de nem tetszett. Vastag a köröm az építmény miatt, és randa görbület van benne (C ívnek hívják, a statika miatt kell)
Ha kezd lenőni, még rondább, már 1 hét után is látni közelről.
Most csak így a fotót elnézve, a frissen elkészített köröm egy egyszínű ruhához alkalomra biztos tuti szuper. De ezzel élni hetekig? Tornaórára menni? Hogyan lehet ehhez felöltözni ízlésesen? Borzalom!
Hogyan tud ezzel bárki is napi teendőket végezni?
Nekem volt, és kínszenvedés volt. Meguntam, és nem is tetszett. De én már 2x is lemúltam 14 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!