Szülők! Ti megengednétek ezt a műkörmöt 14 éves lányotoknak?
Kislány,18 éves leszel csak nagykorú leszel,viszont az évekkel érettebb,és tapasztaltabb lesz az ember,kifejlődik a személyisége,másképp látja a dolgokat,anélkül,hogy hibát hibára halmozna eltudja dönteni mit kell cselekedni,nem mondogatja magáról,hogy Ő pedig "igényes,és felnőtt",mint te.
Ne általánosíts,engem nem a szüleim tartanak el,kijártam egy fősulit dolgozom,van gyerekem,férjem..de nem is ez a lényeg,egy huszonéves agyilag,érzelmileg és lelkileg is felnőtt.
Van felelősségérzete,tudja,hogy minden tettének következménye van.Nem kezd el vitatkozni,azért mert megsértődött,hogy gyerekként nem kell műköröm,és sok mű vacak,bár sok felnőttnek sem kell,de egyéni döntés.Azért elég ritka hogy egy 20on éves úgy gondolkodik,mint egy 12 éves kislány,ott már gondok vannak.Kár is ebbe belemenni a hozzászólásaidból az derül ki,hogy sértődött,beképzelt,éretlen kis fruska vagy...
Kedves 71%-os, sokat hozzá szóló anyuka! Nálad jobban én sem tudtam volna megválaszolni a dolgokat!
Egyébként kedves 15L, majd ha nagy leszel, és rájössz a dolgokra, észreveszed, mi fán terem az élet, és belátod, elég gyerekesen, hülyén viselkedsz most is! Remélem kinövöd!
BIZTOS, HOGY NEM
egyébként az a 14 éves sem normális aki műkörmöt akar, nemhogy ilyen undorítót mint a képen látható
Ekkora felháborodást keltett ez a köröm kérdés???
Kit érdekel...úgyis azt csinál amit akar,nekünk ettől nem lesz se jobb,se rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!