Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek ezt...

Szülők! Ti megengednétek ezt a műkörmöt 14 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

[link]

már elötte is volt műkörme .

2012. máj. 20. 21:54
 61/93 anonim ***** válasza:
87%

Ez vicc, hogy mi a különbség egy 14 éves és huszonéves között?

Nos, a 14 éves kislány kiskorú, a huszonéves pedig felnőtt, nagykorú nő. Jelentős részük dolgozik és családjuk van.

Jó hogy nem az oviban akarsz műkörmöt.

Iskolában ilyen ronda karmokkal mit csinál torna órán egy gyerek?

2012. máj. 23. 01:40
 62/93 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nem mindegy? Ha megengedi, megengedi, ha nem, akkor nem. Mindenki nevelje úgy a gyerekét, ahogy neki tetszik. nem kell rögtön megszólni. Persze, én sem támogatom a műkörmöt, én se engedném meg a lányomnak, de nem hordom el mindennek azt, aki meg megengedi a gyerekének.

Látom, az emberek szeretnek beleszólni más dolgába. :D

És itt joga van mindenkinek megszólalni, akár felnőtt, akár nem.

2012. máj. 23. 20:48
 63/93 anonim ***** válasza:
100%
Bár én most tanulok műkörmösnek, de ilyet biztosan nem engednék meg a lányomnak. Maximum valami szolidat amiről ránézésre alig lehet megmondani, hogy műköröm.
2012. máj. 24. 01:41
 64/93 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó előtti,itt nem a megszólalásán volt a hangsúly,hanem azon,hogy kiosztotta a felnőtteket,Ő vitatkozott.Ebbe semmi beleszólás sincs,de szerintem mindenkinek meg van a véleménye arról aki ilyen mű dolgokat megenged a kislányának,lányának,véleményünk az pedig lehet.
2012. máj. 24. 08:13
 65/93 anonim ***** válasza:
82%

Én engedném neki, de ilyen hosszút semmiképpen. Egy picivel rövidebb formájút simán megengedném, de ez túl hosszú, szerintem még a legegyszerűbb mozdulatoknál is akadályozná.

27/L

2012. máj. 24. 09:47
 66/93 anonim ***** válasza:
90%
Ilyet(formára-színre) tutira nem. A hagyományos kocka-formájút, vagy a picit lekerekítettet még csak-csak, de csak akkor, ha természetesnek hat, és nem kirívó.. Ez a köröm azt mutatja a pasiknak, hogy golyóérett lett csúnyán mondva, és igenis tessék csak, lehet jönni.. szvsz
2012. máj. 24. 10:54
 67/93 anonim ***** válasza:
15%
És ha kiosztotta a felnőtteket? Akkor mi van? A felnőtteknek több joga van beszélni, mint egy gyereknek? Na na hülyéskedjetek! :D
2012. máj. 24. 18:28
 68/93 anonim ***** válasza:
81%
nem erről van szó....mindegy is ..
2012. máj. 24. 18:32
 69/93 anonim ***** válasza:
82%
kis műköröm oké,de ez mi a f@asz??? a felnőtt nőknek is gáz,nemhogy egy 14 éves lánynak... elég nagy ízlésficam :D 14L
2012. máj. 25. 17:13
 70/93 anonim ***** válasza:
75%
Persze, az más kérdés, hogy ez a műköröm nagyon gáz. De ha valaki úgy látja jónak, felőlem viselje. Nem én fogok hülyén kinézni. :D
2012. máj. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!