Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek ezt...

Szülők! Ti megengednétek ezt a műkörmöt 14 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

[link]

már elötte is volt műkörme .

2012. máj. 20. 21:54
 71/93 anonim ***** válasza:
69%
Biztosan nem! De nem tudom milyen az a műkörmös, aki 16 év alatt csinál gyereknek műkörmöt, max úgy ha ott a szülő és ő megengedi. De egy 14 éves kislánynak nem épp a műköröm való!
2012. máj. 27. 13:00
 72/93 anonim ***** válasza:
100%

'nem tudom milyen az a műkörmös, aki 16 év alatt csinál gyereknek műkörmöt, max úgy ha ott a szülő és ő megengedi.'

azért a műköröm, meg a tetkó,piercing nem ugyanaz...piercingnél van úgy, hogy 16 év alatt kell szülői beleegyezés, tetkóhoz pedig 18 év alatt...szerintem azért van bőven különbség köztük...

2012. máj. 27. 13:56
 73/93 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Ilyet meg pláne nem. Olyan mint a csirkeláb. Izléstelen, de ez az én véleményem, és nem emiatt nem engednék egy 14 éves kislánynak ilyen körmöket.
2012. máj. 28. 16:27
 74/93 anonim ***** válasza:
100%

semmilyet

majd ha megkeresei a kenyerét ( ne k..rválkodásból), meg a rávalót, akkor azt csinál, amit akar

2012. máj. 28. 16:44
 75/93 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem engedném meg neki.Ez még felnőttnek is túlzás nem egy 14 éves kislánynak.
2012. máj. 28. 17:17
 76/93 anonim válasza:
78%

nagyon remélem hogy ez a kérdés most nem komoly.

mikor én 14 voltam, madarakat figyeltem, eljátszottam hogy én vagyok indiana jane, meg kirándultam, és a legkevésbé sem érdekelt hogy hogy nézek ki.

egyszer lakkoztam pirosra a körmöm anyukám lakkjával, mert láttam egy szép francia filmet amiben a főhősnőnek piros körmei voltak, de az osztályfőnököm persze le is mosatta velem, és istenem milyen jól tette.

nem tudom mi lett volna, ha ilyen karmokkal jelenek meg.

egyébként nem tudom, nem vagyok szülő, de lehet hogy megengedném, legalább látná hogy csak megbámulják és kinevetik, és többet eszébe sem jutna ilyesmi...

komolyan, te nem tartod ezt furcsának? mármint nem bántani akarlak, de komolyan.....egy 14 éves még gyerek, ez olyan mintha kirúzsoznád vagy bedobnád a szoligépbe a pólyásodat..jó nyilván nem teljesen, de azért elég durva.

2012. máj. 28. 17:38
 77/93 anonim ***** válasza:
78%

Utolsót meg miért kellet lepontozni? Teljes mértékben igaza van!

Ráadásul pont azt mondta, amit itt mindenki: nem való műköröm egy 14 éves lánynak. Egyébként érdekes jelenség, hogy mennyire szeretnek az emberek egymás dolgába beleszólni. Most tényleg, Istenem, nem mindegy, hogy ki engedi meg a gyerekének? Mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja. Én sem engedném meg, de ennek ellenére nem zavar az sem, aki meg igen.

Jöhet a lepontozás, tőletek úgysem várok mást. :P

2012. máj. 28. 19:15
 78/93 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 13 éves korom óta van műkörmöm de nekem anyukám csinálta (rajtam gyakorolt) így állatába nekem is hosszú körmeim voltak. Volt hegyes, kocka, orosz mandula, rövid-hosszú. Igaz nem vagyok szülő de én meg engedném neki mégpedig úgy, hogy ő fizeti saját magának mert azért nem olcsó egy ilyet rakatni meg azért 3-4 hetente az töltetni kell mert csúnya. Meg ha ezt a mintát szeretné azt lehet rövidebbe is csinálni.
2012. máj. 28. 20:12
 79/93 anonim ***** válasza:
63%
Gratulálok az ilyen szülőnek -.-
2012. máj. 29. 19:48
 80/93 anonim ***** válasza:
73%
Nem, még egy felnőtt nőnek se jó ez a hegyes köröm állandó viseletre.
2012. máj. 30. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!