Hogyan reagálnátok, ha a gyereketek át akarna térni a zsidó vallásra? Engednétek neki?
Kedves utolsó, a 39-es vagyok!
Egyetértek veled! Csak én határontúli magyar vagyok és a szerbek ugye ortodox vallásúak, mi magyarok pedig túlnyomórészt katolikusok. A szerbek sűrűn szidják a katolikusokat, illetve a más nemzetiségűeket és kicsit elvárnám a katolikus egyháztól, hogy támogassa az itteni magyarokat... De ez komplex téma, nem mennék most részletesebben bele.
Kedves 39-es! A németek elsősorban nem azért kérdeztek rá a kitöltendő papírokban arra, h milyen vallású vagy, mert annyira másképp állnának a dologhoz, mint itt nálunk, hanem mert ott létezik az úgynevezett egyházadó, amit automatikusan levonnak a fizetésedből, hacsak nem azt ikszeled be, h nem tartozol semmilyen egyházhoz/felekezethez.
Kedves 40-es! Ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni a lényeget. Gratula hozzá, jó h vannak ilyen emberek is!
Persze. Én lányom is áttért. Most 25 éves van egy férje és egy 2 éves kislányunk. Most 36 hetes a kislányukkal.
Egyébként meg,ha át akar térni akkor úgy is át fog. Ha engeded,ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!