Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit reagálnátok...

Szülők! Ti mit reagálnátok erre? Örülnél neki?

Figyelt kérdés

Lányomnak van egy párja már több mint 4 éve.

Most házasodnak össze májusban, az 5. évfordulójukon.

A fiú nagyon kedves, aranyos, komoly hívő, normális családi háttérrel( itt arra gondolok, hogy nem váltak el a szülei).

Nagyon tiszteletben tartja a lányomat, nem feküdtek még le, majd csak házasság után! lányom is hívő, én nem vagyok az, bár jó a kapcsolatom a lányommal.

Ti örülnétek neki, ha így 19 évesen megtalálná élete párját, és összeházasodna vele? (A fiú 21 éves).

2012. febr. 13. 15:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az számít, hogy a lányom boldog vele. Ha ő boldog, akkor nekem nincs okom aggódni. Ha valami baj lenne, kikérné a véleményem, vagy megosztaná velem (hisz mint írtad, jó a kapcsolat)
2012. febr. 13. 16:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen persze. De én a korai házasságtól félek, esetleges válástól!
2012. febr. 13. 16:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs garancia. Élhetnek halálukig boldogan. Én 27 évesen mentem férjhez és 31 évesen elváltam.
2012. febr. 13. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Sosem ebből kell kiindulni, hogy elválhatnak. Az a lényeg hogy MOST boldog. Minket is féltettek én 22évesen mentem férjhez, hogy mi lesz ha...

Ha így élnénk, hogy mi lesz ha...akár fel is akaszthatnám magam (persze jelképesen)

2012. febr. 13. 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is korán mentem férjhez, 20 évesen, férjem 22 volt akkor. Ennek 11 éve és nem váltunk még el (nem is áll tervben). Na, a lényeg, hogy elválhat az ember bármikor, nem csak korfüggő ez. S persze leélhetik az életüket boldogan. Csak az a baj, hogy már szinte társadalmi "elvárás", hogy aki fiatalon házasodik, az tuti el is válik. Miközben ez nem csak ettől függ.

S a kérdésedre a válasz: Igen, örülnék, ha lányom egy hosszabb párkapcsolat után, egy kedves, biztos partnerhez menne férjhez, még ha fiatal is. S inkább így tiszteljék egymást, mint minden áldott héten másik pasival állítson haza, és ki tudja kivel bújjon ágyba. Azt hiszem sokkal inkább tiszteletre méltóbb, amit most ők csinálnak, mint amit egyes fiatalok művelnek.

2012. febr. 13. 16:18
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Utolsó, nagyon igazad van!

2012. febr. 13. 16:20
 7/12 Bence_ ***** válasza:
100%

Ha valóban az élete párja, akkor igen :)

Mindenki azt kívánja, hogy gyereke békességben, boldogságban éljen.

Te nem örülsz, hogy megtalálta a fiút?

2012. febr. 13. 16:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Dehogynem örülök. Csak korainak tartom a házasságot, de lehet csak azért mert nem vagyok házasságpárti.
2012. febr. 13. 16:31
 9/12 Bence_ ***** válasza:
Eddig nem beszélgettetek erről?
2012. febr. 13. 18:07
 10/12 anonim ***** válasza:
59%

Én nem örülnék neki, ha a lányom úgy menne férjhez, hogy nem feküdt le a barátjával.

Bár, ha eddig kibírták, akkor a szex igazából nem is lesz az életük fontos része!

Én biztos nem tudnék így férjhez menni.

De mindenki más.

Az én lányomnak is komoly barátja van, Ő is 19 éves, s együtt vannak 4 éve, de már réges rég (kb. 3,5 éve) lefeküdtek egymással.

Megbeszéltük előtte, szólt, hogy mik a tervei, én ezt tartom életszerűnek!

2012. febr. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!