Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit reagálnátok...

Szülők! Ti mit reagálnátok erre? Örülnél neki?

Figyelt kérdés

Lányomnak van egy párja már több mint 4 éve.

Most házasodnak össze májusban, az 5. évfordulójukon.

A fiú nagyon kedves, aranyos, komoly hívő, normális családi háttérrel( itt arra gondolok, hogy nem váltak el a szülei).

Nagyon tiszteletben tartja a lányomat, nem feküdtek még le, majd csak házasság után! lányom is hívő, én nem vagyok az, bár jó a kapcsolatom a lányommal.

Ti örülnétek neki, ha így 19 évesen megtalálná élete párját, és összeházasodna vele? (A fiú 21 éves).

2012. febr. 13. 15:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem azért nem feküdtek le egymással, mert nem fontos a szexualitás nekik. Hanem azért, mert mindketten a Biblia szerint élnek, és úgy tartják, hogy csakis egy házastársi kapcsolatban lehet normális a szex.

Ezzel semmi bajom nincs!

Persze, megbeszéltem vele, örülök is neki nagyon, hogy megtalálta az igazit, csak egy kicsit talán félek, attól is, hogy elköltözik, és egyedül leszek.

2012. febr. 13. 20:03
 12/12 Bence_ ***** válasza:
100%

Ez érthető.

Ezért fontos a hit, hogy a változás ne csak a kiszámíthatatlanságot jelentse. Hanem tudd, hogy jó helyre kerül.Igaz, hogy nélküle, de továbbra is céllal, boldogan éled az életed.:)

2012. febr. 14. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!