Ti erre, hogy reagálnátok?
Ha egy felnőtt férfi aki 40-45 év körül van "kedvesemnek" vagy "kicsimnek" hív?
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Kort is írj légyszi!
Kid neked ez a középkorú úriember?
Mert kicsimnek az apukám is szokott hívni,pedig elmúltam 26N
Az kimaradt, hogy egy ismeretlen ember. Tegyük fel pl. orvos. Vagy ha hivatalos helyen vagy (ügyintézés) ahol látják az irataidon a nevedet.
Nekem pl. ez egy kicsit taszító vagy nem tudom.
Én 35 éves vagyok és van egy idősebb fogorvos bácsi akihez én is jártam még amikor fiatalabb voltam. A lányomat vinnem ellenőrzése, és neki is mondta hogy " a lakcímkártyádat is add , kedvesem".
Már nekem is ezt mondta amikor kicsi voltam, szerintem ez nem baj.Szereti a kis gyerekeket és nem feltétlen a pedofíliára gondolok.
35.N
Én nem szeretem. Az orvostól sem. Attól,hogy ő jópár évvel idősebb nálam nem kell kicsimnek hívni,még a kedvesem úgy ahogy,de a kicsimet ne.
Egyszer vizsgálaton voltam és az olyan 40 év körölü férfi volt a doktor és akkor kicsikém mond a panaszod.
És elmondtam a végére meg odanyögtem,hogy "ha megkérhetem ne hívjon kicsikémnek..."
Normális hangnemben mondtam,mert csak egy felnőtt nameg egy doktor,de ez nem ad arra okot,hogy kincsemnek hívjon:)
Szerintem...
Dehát kinek mi,nekem bántja a fülemet egy idősebb,idegen férfi szájából.15l
Hát a kedvesem/kedveském még talán elmegy, de a kicsim... Így hívnak a szüleim, de ne már egy idegen. Mondjuk volt már rá példa, hogy így szóltak hozzám, akkor nem tartottam furcsának, végülis a 60 körüli doktornéni (:) aki babakorom óta ismer szokott kedveskémnek szólítani. Idősebb férfitól még nem hallottam ilyesmit.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!