Kamaszok, van az osztályotokban olyan aki ki van közösítve? És ha van akkor miért van kiközösítve?
Nálunk senki nincs kiközösítve. Persze nem azért, mert olyan rendes, kedves osztályom van. A fiúk elvannak egymással, csak ketten lógnak ki a sorból. Az egyik elég bunkó és egoista (lényegében a semmire), a másik pedig inkább velem és a barátnőmmel beszél. de ők sincsenek kiközösítve, oda engedik őket magukhoz, ugyanúgy beszélgetnek velük. A lányoknál két csoport van. Az egyik én és a barátnőm, mi kissé külön szoktunk tőlük lenni, de mi döntöttünk így. (Nem bírjuk annyira őket, és a fiúkkal is szoktunk beszélni.) A másik rész a maradék 4 lány. Ők többnyire együtt vannak, de igazából utálják egymás.Ezt biztos forrásból tudom. Tőlük. (Külön-külön, más-más években mindegyik elmondta nekem. :D) De azért "érdekből" nem veszekednek, közösítik ki a másikat.
Nálunk stréberek nincsenek, mert nincs olyan gyerek aki mindenből ötös lenne. (Meg mi nem is erre használjuk ezt a szót). Persze a féltékenykedés itt is megy, egyszer nekem is beszólt valamelyik egy ötös irodalom doga miatt (ami szinte mindenkinek rossz lett), de röviden elintéztem. Az arcába röhögte. :D
nem hiszem el, amiket itt olvastam... basszus szinte az egész világ szemét, gonosz és kegyetlen
a kiközösített SOHA nem maga tehet a helyzetéről és SOHA nem érdemli meg
viszont, hogy a kiközösítők mit érdemelnének arról inkább nem mondok semmit, mert az túl durva lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!