Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, van az osztályotokba...

Kamaszok, van az osztályotokban olyan aki ki van közösítve? És ha van akkor miért van kiközösítve?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 14:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
31%
Egyébként a stréberek vannak nálunk a suliban minden osztályban kiközösítve. Nem is igazán akarnak beilleszkedni. Nincs élete a gyereknek. Semmiféle edzésre, meg semmire nem jár el. Egyetlen lazulása a tv. Leszarjuk az eredményeit, nem irigyeli senki a kinézetük és a stílusuk miatt. Ha nem jön oda és beszél nekem hülyeségeket nem érdekel, de párszor meg kellett rugdosni, hogy észrevegye magát.
2013. febr. 7. 19:11
 22/24 Kameko-san ***** válasza:

Nálunk senki nincs kiközösítve. Persze nem azért, mert olyan rendes, kedves osztályom van. A fiúk elvannak egymással, csak ketten lógnak ki a sorból. Az egyik elég bunkó és egoista (lényegében a semmire), a másik pedig inkább velem és a barátnőmmel beszél. de ők sincsenek kiközösítve, oda engedik őket magukhoz, ugyanúgy beszélgetnek velük. A lányoknál két csoport van. Az egyik én és a barátnőm, mi kissé külön szoktunk tőlük lenni, de mi döntöttünk így. (Nem bírjuk annyira őket, és a fiúkkal is szoktunk beszélni.) A másik rész a maradék 4 lány. Ők többnyire együtt vannak, de igazából utálják egymás.Ezt biztos forrásból tudom. Tőlük. (Külön-külön, más-más években mindegyik elmondta nekem. :D) De azért "érdekből" nem veszekednek, közösítik ki a másikat.

Nálunk stréberek nincsenek, mert nincs olyan gyerek aki mindenből ötös lenne. (Meg mi nem is erre használjuk ezt a szót). Persze a féltékenykedés itt is megy, egyszer nekem is beszólt valamelyik egy ötös irodalom doga miatt (ami szinte mindenkinek rossz lett), de röviden elintéztem. Az arcába röhögte. :D

2013. febr. 7. 19:53
 23/24 anonim válasza:
86%

nem hiszem el, amiket itt olvastam... basszus szinte az egész világ szemét, gonosz és kegyetlen

a kiközösített SOHA nem maga tehet a helyzetéről és SOHA nem érdemli meg

viszont, hogy a kiközösítők mit érdemelnének arról inkább nem mondok semmit, mert az túl durva lenne...

2013. máj. 5. 13:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen a mi osztályunkba ki van valaki közösítve. Azért van az az illető kiközösítve mert bolond(van beütése).
2013. máj. 11. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!