Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti milyen társadalmi pozíciót...

Ti milyen társadalmi pozíciót töltötök be a sulitokban osztályotokban?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, mint pl. menő, lúzer, stréber stb.

Én pl. kívülállónak érzem magam az osztályban és a suliban is, van 2 jó barátnõm, de úgy érzem, az embereknek ha van lehetõségük, inkább mással lógnak... Szeretnék ezen változtatni. Ma is lett volna lehetõségem pár ismerõst szerezni, de elszalasztottam, nem tudtam, mit csináljak. Most jöttem gimibe, még nagyon az elején vagyok, jó lenne ismerkedni. Én szeretnék népszerũ lenni, magabiztos, de nem megy... :(

És ti hogy vagytok ezzel? 15/L

2011. nov. 18. 15:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
2011. nov. 18. 15:07
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenlébenkanál művész:)

Pl műsorokon mindig gitározok, énekelek, szervezek, rajzpályázatokra nevezek, dekorálok, ha vendégek vannak vendéglátok:D, de pl a héten kétszer voltam az igazgatónál kisebb balhék miatt:$

Tehát ismert vagyok, azt nem tudom, hogy szeretnek-e, de én imádok így buzgóskodi, tenni a közösségért.

14L

2011. nov. 18. 16:01
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen közzéségépítő szerepet töltök be:)

Szervezkedek,segítek meg mindent amit tudok.

Nem tudom,hogy mennyire szeretnek,én jól érzem magam és csak azt tudom mondani,hogy én nem vagyok szívesen azokkal akik görcsösen akarnak jófejek lenni,és mindenen röhögnek,mert mást nem tudnak tenni.

15l

2011. nov. 18. 16:06
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. úgy mint te, kérdező. Kilógok a sorból. És stréber vagyok, de ez nálam jó tulajdonság, mert akinek tudok, annak segítek... Jóban vagyok mindenkivel nagyjából, de nem bírnak engem annyira, hogy velem lógnának. Nekem is van 2 jó barátnőm az osztályból és így egy külön klikket alkotunk.
2011. nov. 18. 16:50
 5/25 anonim ***** válasza:
35%

az akinek benemállaszája'^^

13/L.(:

2011. nov. 18. 17:23
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Az osztályban én vagyok a segítkész, okos lány. És ezt nem én mondom, az osztálytársaim mondogatják mindig, hogy milyen okos vagyok. És én is segítőkésznek érzem magam. Bárkinek szívesen elmagyarázom, amit nem ért, persze vannak dolgok, amiket én sem értem, azokat nyilván nem magyarázom. De ha tudok szívesen segítek az osztálytársaimnak.

Én még azt mondanám, hogy 'lelkiszemeteszsák' vagyok, de ez így nem helyes. Nekem ez nem teher, sőt. Szeretek segíteni és ha látom, hogy valakinek gondja van, odamegyek hozzá, beszélgetek vele.

Egyébként pedig imádok az osztálytársaimmal hülyéskedni, nevetni és ha tudok a közösségi életben is részt veszek, most pl. már a diáknapra rakjuk össze a koreográfiát a csajokkal.

16/L

2011. nov. 18. 17:33
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Az oszály esze.

16/l

2011. nov. 18. 17:48
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát,olyan átlagos.

Mindenkivel jóban vagyok,főleg a "menőbbekkel",a stréberekkel hiába próbálkozom,egyszerűen nem tudok ellenni,mindig felhúznak valami idiótasággal,és az hogy folyton a leckéről beszélnek,jaj holnapra is mennyit kell tanulnom..Bizonyos fokig ok,de náluk már sok.

Én is olyan kis izgága,"benemállaszája" vagyok.

2011. nov. 18. 18:34
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem ezeket a beskatulyázásokat, nem is tudom, hova sorolnám magam...jól tanulok, ezért lehet valakinek stréber vagyok, de nem nagyon jellemző (amit nem tudok,abból elég rossz jegyeim vannak). Elég sokszor részt veszem a közösségi dolgokban, ezt élvezem is, de van,a mi már fáraszt(ana). Igyekszem mindnekivel jóban lenni, de néha nem sikerül rendesen viselkednem másokkal. Volt idő, mikor kirekesztett voltam, azt magam akartam úgy, szóval ezt az ember magának intézi...most azt hiszem egész jó a helyzet, nem akarok én nagymenő lenni, cska azt akarom, hogy befogadjon a közösség, ez remélem meg is van. 17/L
2011. nov. 18. 19:19
 10/25 anonim ***** válasza:
92%
bohókás osztálybohóc, senkire sem haragszik, mindenkivel rendben van a viszonya, de csak keveseket enged magához nagyon közel. ez volnék.
2011. nov. 18. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!