Ti milyen társadalmi pozíciót töltötök be a sulitokban osztályotokban?
Gondolok itt arra, mint pl. menő, lúzer, stréber stb.
Én pl. kívülállónak érzem magam az osztályban és a suliban is, van 2 jó barátnõm, de úgy érzem, az embereknek ha van lehetõségük, inkább mással lógnak... Szeretnék ezen változtatni. Ma is lett volna lehetõségem pár ismerõst szerezni, de elszalasztottam, nem tudtam, mit csináljak. Most jöttem gimibe, még nagyon az elején vagyok, jó lenne ismerkedni. Én szeretnék népszerũ lenni, magabiztos, de nem megy... :(
És ti hogy vagytok ezzel? 15/L
csendes de kreatív művész akit mindig baszogatnak hogy rajzoljak nekik vagy csináljam meg helyettük a rajzórai feladatot amit általában elvállalok ha nem vok lemaradva,de egy közepes szinten vagyok....
14/l
Stréber. -.-
De nem érdekel! :D
Én az abszolút lúzer kategóriába tartozom. :S Nincsenek nagyon barátaim és eléggé kitaszított vagyok. Persze mindez csak azért mert az iskola hercegnő (aki mellesleg az unokatesóm) gyűlöl....-.-"
14/L
Én a horrorisztikus bamba szőke vagyok akiben egy művész veszett el jó mélyen.:D
Vagy valami ilyesmi XD
Nem bírom ki ha látok egy lapot hogy ne rajzoljak rá.
Borzasztóan bamba vagyok így a tanárok szerint én vagyok a bamba szőke de legalább nem szólítanak fel és még a leckémet sem kérik el pedig két éve nem csinálok nyelvtan és irodalom házit.
És imádom a horrort amivel kikészítem a barátaim mert rendszerint elmondom nekik a legújabb rém mesém vagy könyveimet foglalom nekik össze esetleg a mostanában látott filmeketXD
Ja és még szadista is vagyok...
az osztály mindenese, néha megnevettetője, néha szégyene, néha kedves, néha egy agresszív állat, néha bunkó, és talán el is ítélnek, és utálnak, másoknak pedig sokat jelentek.
nem szeretnék népszerű lenni,a tanárok között már az vagyok, és sajnos nem jó értelemben.... a diákok is ismernek javarészt...persze ők sem a csupa jóságomról :DD
az iskolában is vannak barátaim, az osztályban 3(30felett van az osztálylétszám).
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!