Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol álltok a hierarchiában az...

Hol álltok a hierarchiában az osztályotokban?

Figyelt kérdés

Vagányok stréberek átlagosak esetleg számkivetettek?

Elégedett vagy vele?

2011. aug. 13. 12:57
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%
Én számkivetett voltam. Nem is akarok emlékezni azokra az időkre :( Szerencsére azóta felnőttem, és szép életem van.
2011. aug. 13. 13:00
 2/37 A kérdező kommentje:
én alapvetően átlagos vagyok, de a vagányokkal is jóban vagyok.
2011. aug. 13. 13:03
 3/37 anonim ***** válasza:
88%

Mikor szeptemberben elkezdtem a gimit,szinte senki nem beszélt velem,egyesek köszönésre sem méltattak.

De amikor elkezdtem járni a suli(talán a város...) egyik legmenőbb fiújával,akkor már szinte mindenkinek én voltam a legjobb barátja,a facebook ismerőseim száma 130-ról 1600-ra nőtt,mindenki velem akart lógni.

A legviccesebb az,hogy volt egy csaj,aki köszönésre sem méltatott,rendszeresen leöntött üdítővel,most pedig velem akar járni futni...Szóval vannak érdekes emberek,de én nem bízok bennük.

15L

2011. aug. 13. 13:09
 4/37 anonim ***** válasza:
70%

hát én számkivetett vagyok de az én osztályom marha nagy probléma van. van benne 2 árulkodós p*csa 1 perverz dög xD egy normális a fiúkról ne is beszéljünk egyik nagy képű,divat mániás a másikat folyton szekálják harmadik bunkó a negyedik hülye az összes fiú pankráció örült stb.

14/L/8.o.

2011. aug. 13. 13:38
 5/37 anonim ***** válasza:
81%

Tökéletesen átlagos vagyok, lányok közül mindenkivel jóban vagyok, fiúkkal meg vagy jóban vagyok vagy nem nagyon foglalkozunk egymással. Általában mindenhol ott vagyok, bulikban is, de nem vagyok rossz tanuló se.

15/l

2011. aug. 13. 13:38
 6/37 anonim ***** válasza:
70%

Átlagos-okos, de nem nagyon veszik észre, hogy ott vagyok, inkább csak tudják, hogy van ilyen osztálytársuk.

Elégedett ? Nem tudom...

16/l

2011. aug. 13. 14:26
 7/37 anonim ***** válasza:
átlagosak+1 stréber...de rá mondhatjuk hogy igazi strébe...elkezdesz vele beszélgetni bármiről..vegyük pl:vicces erre ő: jajj ez nem is vicces ilyen hülyeséget csak ti tudtok..meg elkezd az építésrőr meg ilyenekről beszélni ami a tanárokon kívül senkit se érdekel
2011. aug. 13. 15:02
 8/37 anonim ***** válasza:
59%

A vagány a találó kifejezés.

Néhányan még a kezdetek kezdetén azt hitték, hogy lehet velem szórakozni, de amikor megfosztottam pár fogtól meg kicsit megkalapáltam őket már leesett nekik, hogy nem érdemes bökdösni az alvó oroszlánt. Sajnos nagyon hülye osztályba járok és néha hajlamosak elfelejteni, hogy mikre is vagyok képes, szóval néha fitogtatnom kell az erőmet.

Ezekből nem azt kell levonni, hogy kedvtelésből péppé verek mindenki, nem ez egyáltalán nem igaz, csak az kap, aki kiérdemelte.

16/F

2011. aug. 13. 15:08
 9/37 anonim ***** válasza:
79%

Én az osztály lelki szemetesládájának mondanám magam. Bárkinek bármi bizalmas problémája van, hozzám fut panaszkodni meg kiadni magából a dühét, örömét, bánatát.

Ebben az a rossz hogy mindenkinek egy csomó titka nálam van és mindenki tudja hogy én szinte mindenkiről tudok minden. Ha valaki le akarja járatni az osztályban a másikat akkor rögtön hozzám fut hogy én mit tudok erről meg arról. -.-" A jó az benne hogy mindenki tök kedves velem, meg egy csomó ismerősöm van. :)

15/L

2011. aug. 13. 15:21
 10/37 anonim ***** válasza:
Átlag...
2011. aug. 13. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!