Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol álltok a hierarchiában az...

Hol álltok a hierarchiában az osztályotokban?

Figyelt kérdés

Vagányok stréberek átlagosak esetleg számkivetettek?

Elégedett vagy vele?

2011. aug. 13. 12:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Átlagos...

14/L

2011. aug. 13. 23:22
 22/37 anonim ***** válasza:
Vagányok:D:D:D:D:D Ez mekkora:D:D Nálunk ilyen hülyeségek nincsenek. Stréber biztos nem vagyok. Számkivetett se. Abból 1 van nálunk. kb. stréberből is egy kettő de azokat is lesz*rják nem szekálják őket. Szóval gondolom átlagos vagyok bár ez is egy hülye szó fölleg rám mert közel se vagyok átlagos.
2011. aug. 14. 01:20
 23/37 anonim ***** válasza:
Ja elégedett vagyok-e? Hát persze amúgy meg kb. 30ból 25-el jóba vagyok igazából 1 jó barátom van nem is kell több van akivel jobban haverkodok mással kevésbé de mindig tudok valakivel röhögni vmin.
2011. aug. 14. 01:23
 24/37 anonim ***** válasza:
Átlagos vagyok egy hajszálnyira a vagányhoz. :) Osztályunkban elég tágak ezek a fogalmak, minimális eltérés van, én pölö mivel jobban tanulok az átlagnál (és nálunk az igazán vagányak is)egy német és magyar csoportban vagyok velük és egy csomót lógunk együtt, de volt már pölö számkivetett barátnőm is, de ő tőle el kellett távolódjak mert zavarta az ami vagyok. Nálunk vannak olyanok is akik csak azért vagányok mert "szépek" (agyonfestett haj és fej) de egyébként bukásra állnak és ezért vagánynak gondolják magukat. Őket én mélységesen lenézem (persze ezt igyekszem nem kimutatni) és ők is lenéznek engem.. Azért vagyok majdnem a vagányak között mert jobban tanulok és ezért sokat tudok velük lógni, de mégis az anyagi helyzetünk miatt vagyok az átlagosoknál. (nem tudunk annyi mindent megengedni magunknak..)
2011. aug. 14. 01:31
 25/37 anonim ***** válasza:
Amúgy a mi osztályunk nagyon összetartó, zavarni senkit sem zavar ha pl ő vagány és odamegy hozzá egy számkivetett. :)
2011. aug. 14. 01:38
 26/37 anonim ***** válasza:

20:57

:)

énis az voltam. mongyuk most is csak már nem a suliba

2011. aug. 14. 03:14
 27/37 anonim ***** válasza:

Én (két hisztériás, önző, a játékot, a tanórákat és mások szórakozását alpári, sértő stílusban szabotáló lányt leszámítva) mindenkivel jóban vagyok. Van egy közeli barátnőm, a többiek mind olyanok, hogy bármelyikükhöz odamehetek, szívesen látnak, beszélnek velem, megosztunk dolgokat egymással, de azért szoros barátság nincs - ők nem kezdeményezik, én nem igazán érzem igényét. Simán tesznek nekem szívességeket, én is nekik, kiállnak értem, ha arra kerül a sor és én is értük. Akikhez szerettem volna igazán közel kerülni (és még most is szeretnék), azokat anyám fél év alatt elmarta, azóta ők is csak jó haverok - ott szúrtam el a dolgot, hogy megmondtam, hogy a szüleik nem egyetemet végzett emberek és az átlaguk nem 5,0. Azt hiszem, akkor romlott meg véglegesen a kapcsolatom anyámmal, mikor nem engedte, hogy velük barátkozzam. Bánom, hogy nem tartottam ki tovább, de nem bírtam az állandó kioktatást és veszekedést. Ezt leszámítva jól érzem magam az osztályban, elégedett vagyok.

15/L

2011. aug. 14. 20:35
 28/37 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyenek nagyon nincsenek, persze több baráti kör van az osztályban, ezek közül van bulizósabb is, nekem is megvan a magamé. Ezen kívül nem vagyok túl népszerű, nem szeretek a középpontban lenni.

16/L

2011. aug. 14. 21:36
 29/37 anonim ***** válasza:
85%
Én vagyok az osztály perverz réme.
2011. aug. 14. 23:37
 30/37 anonim ***** válasza:
Általánosban nagyon meg alázó volt. Középiskolában legfelül és legalul vagyok. Legfelül mert ott vagyok mindenben. Legalul mert még sem vagyok ott értitek mi.
2011. aug. 15. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!