Hol álltok a hierarchiában az osztályotokban?
Vagányok stréberek átlagosak esetleg számkivetettek?
Elégedett vagy vele?
20:57
:)
énis az voltam. mongyuk most is csak már nem a suliba
Én (két hisztériás, önző, a játékot, a tanórákat és mások szórakozását alpári, sértő stílusban szabotáló lányt leszámítva) mindenkivel jóban vagyok. Van egy közeli barátnőm, a többiek mind olyanok, hogy bármelyikükhöz odamehetek, szívesen látnak, beszélnek velem, megosztunk dolgokat egymással, de azért szoros barátság nincs - ők nem kezdeményezik, én nem igazán érzem igényét. Simán tesznek nekem szívességeket, én is nekik, kiállnak értem, ha arra kerül a sor és én is értük. Akikhez szerettem volna igazán közel kerülni (és még most is szeretnék), azokat anyám fél év alatt elmarta, azóta ők is csak jó haverok - ott szúrtam el a dolgot, hogy megmondtam, hogy a szüleik nem egyetemet végzett emberek és az átlaguk nem 5,0. Azt hiszem, akkor romlott meg véglegesen a kapcsolatom anyámmal, mikor nem engedte, hogy velük barátkozzam. Bánom, hogy nem tartottam ki tovább, de nem bírtam az állandó kioktatást és veszekedést. Ezt leszámítva jól érzem magam az osztályban, elégedett vagyok.
15/L
Nálunk ilyenek nagyon nincsenek, persze több baráti kör van az osztályban, ezek közül van bulizósabb is, nekem is megvan a magamé. Ezen kívül nem vagyok túl népszerű, nem szeretek a középpontban lenni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!