Hol álltok a hierarchiában az osztályotokban?
Vagányok stréberek átlagosak esetleg számkivetettek?
Elégedett vagy vele?
Osztályközösségünk gyakorlatilag nincs, ott átlagos-számkivetett vagyok, de az ismerősök között vagány:D Nekem ez így jó, az osztályban a fiúk vagy perverzkednek vagy autóskártyáznak(most leszünk 8.-osak o.O) a lányok meg szintén csak ott tartanak, hogy hülye fiúk meg aranyos kiskutyák. Szóval szerintem megértitek:)
13/L
Az osztály lelkének tartottam magam.
Én voltam az örök mókamester, a komolytalan, aki képes volt mindenki arcára mosolyt csalni.
Lelki-szemetesláda is voltam egyben.
Most gimnazista leszek.
Majd egy félév múlva megírom mi lettem.:D
14/L
Hát a hülyéknél xd
Szóval vannak a 'nyomik' meg a 'semmilyenek' (többség deszkás) meg vagyunk mi, az 'arcok' (rocker kockák :P ) és a 'nagyok' a legtöbb idősebb, és ők vannak legfelül, de sztem szánalmasak, na meg a 'stréberek' ők aztán rohadt jó fejek szó szerinte, többnyire velünk lógnak, és ők vannak legeslegfelül, mert van házijuk.
Nem igazán érdekel. Én a csöndes, drogos őrült vagyok.
16/L
mindenkivel elvagyok, de nagyon senkivel, fiúkkal egy kicsit, lányokkal egy kicsit..
de a fiúk gyerekesek, a lányok még gyerekesebbek/szemetek szóval nem nagyon érzem hogy valakivel kifejezetten egy hullámhosszon lennék...
Megosztó személyiség lévén van, aki utál és van, aki szeret, köztes állapot nem nagyon van, de nekem pont így jó.:)
15/L
Kisebb koromban "lúzer" voltam, mert csúnya voltam, amíg meg nem vertem őket (jelzem lány vagyok), utána csak olyan semleges. Velem nem nagyon foglalkozott senki se, volt pár barátom és ennyi. Kiskoromban elég hülyén néztem ki, nálam a rút kiskacsa ment végbe, mert felnőtt koromra valahogy tök máshogy és jól nézek ki. :D
Szóval szerintem a kamaszkor egy rakás szar volt. Imádtam felnőni. 2 éve mióta leérettségiztem egyszerűen immmádom, élvezem az életet! :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!