Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol álltok a hierarchiában az...

Hol álltok a hierarchiában az osztályotokban?

Figyelt kérdés

Vagányok stréberek átlagosak esetleg számkivetettek?

Elégedett vagy vele?

2011. aug. 13. 12:57
1 2 3 4
 31/37 Picur27 ***** válasza:
Nálunk ilyen nincs. Nem tartunk senkit strébernek, mert tudjuk hogy jön az érettségi és az a hülye aki nem tanul. Nincsenek vagányok, mindenki jár bulizni, csak más társasággal, vagy éppen együtt, ez változó. Átlagos, ha ez anyagi szempontból értendő, sokan vannak, de nem különböztetjük meg egymást az alapján hogy kinek milyen ruhái vannak vagy telefonja.
2011. aug. 15. 19:02
 32/37 Picur27 ***** válasza:

Számkivetett talán egy lány. De nem azért mert kiközösítettük, hanem azért mert nem akar barátkozni, de ezt közölte velünk 9.-ben első nap. Ha odajön beszélgetni bevonjuk a dolgokba ha nem nem. Talán úgy bontanám két részre az osztály hogy Általános tagozat és Ének-Zene tagozat, de ez se nagyon látszik. Nincs széthúzás, se pletykálgatás, se szitkozódás egymás között vagy egymás háta mögött. 36 az osztály létszám 8 fiú és 28 lány. De nagyon jól összetartunk! :D

18/L

2011. aug. 15. 19:07
 33/37 anonim válasza:
átlagos-számkivetett, de már megszoktam, hogy levegőnek néznek xD
2011. aug. 16. 03:11
 34/37 anonim ***** válasza:
Átlag voltam mindig. Most mióta végeztünk sokkal jobban érzem magam a vagányokkal(flegmák nálunk) mióta végeztünk. sokkal jobb a közösság.
2011. aug. 21. 22:35
 35/37 anonim ***** válasza:
ja 25L
2011. aug. 21. 22:36
 36/37 anonim ***** válasza:
átlag vagyok....de nagyon utálom az osztályomat....főleg a fiuk..vagyis csak egy....egyszer kajaszünetben elkezdtek dobálózni,és mi négy csaj (akik (érdek)barátnők,de az egyik(inkább nem mondok semmit,mert úgy kibeszéljük a negyediket/aki a fiuk kedvence..utánna meg aki kibeszélte csaj meg beköpött hogy én miket mondtam/))(egy hétig ment az idegességtől a hasam,mert úgy kiközösítettek)..na mind 1 visszatérve arra a fiúra aki dobálózott elkezdi:csajok bukjatok le (erre megszólal hogy ja te ne /én/)...már k*****-ra elegem van....csak az nyugtat hogy most nyolcadikos leszek..utánna,meg új mindenség...
2011. aug. 28. 22:40
 37/37 anonim ***** válasza:
én vagyok az évfolyamban a legvagányabb
2011. aug. 30. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!