A suliban az osztályotokban van kiközösített?
Úgy veszem észre,hogy nincs.Az osztályunkban kialakultak "kis csapatok" főleg a lányok körében.Vannak a "kényesek"akik divatolnak és a "rendesek" akik rendesek..xD
Én a úgy érzem egyikben sem vagyok benne,vagy inkább a rendesebbekben,akik átlagosak.De én és a barátnőm már ovodás korunk óta ismerjük egymást és így vagyunk ketten.Nem tudnak közénk állni,mindig együtt vagyunk.
Úgy gondolom,ha valakit kiközösítenek azt azért,mert halkszavú,csendes és nem tudnak vele úgy beszélgetni.Vagyis már a mai világban nem elég "menő" : )
14/L
Anno az osztályban két lány volt, akiket kiközösítettünk, pedig próbálkoztunk őket elfogadni, befogadni, de nem ment. Mindketten hihetetlenül igénytelenek voltak, nem is voltak túl okosak, és ehhez képest úgy beszéltek veled, mint egy utolsó sz@rral, hiába kérdeztél tőlük valamit normálisan. Olyan volt a stílusuk, amit egyszerűen nem lehetett sokáig türelemmel elviselni. Persze ők ketten nagyon szépen egymásra találtak, de az osztályközösségbe sosem illeszkedtek be.
A stréberek kapcsán kiközösítés nem történt, pedig volt néhány, de rájuk inkább csak csipkelődő megjegyzéseket tettünk, poénkodtunk, de ebben ők is benne voltak. És mindenhová jöttek velünk ők is, szóval őket abszolút nem taszítottuk ki.
Van, egy srác. Senki nincsen vele jóba...nem is tudom, kinek a hibája ez. A mienk, vagy inkább az övé. A gond az, hogy meg sem próbál velünk kommunikálni. Leül a maga kis helyére, mindenkitől távol, és ott kész, vége. Egész órán elvan ott, aztán így tovább egész nap.
Igaz, mi sem próbálunk meg vele kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!