Mi lett a ti osztályotokban lévő stréberekkel (lent)?
Bejött nekik. Orvos, ügyvéd, stb. Tele vannak lóvéval. És még családjuk is van, pedig senki nem gondolta volna, hogy pasiznak/csajoznak.
Érdemes stréberkedni.
Én gimiben vagyok stréber:)Reméljük nekem is bejön:)
Amúgy pont ma beszéltem barátnőmmel,hogy volt ált.ban egy segghülye csaj,aki táncos volt és odáig vitte,hogy megjárta Monte Carlo-t,most meg az USA-ba készül.Hát,lehet többre viszi,mint mi a stréberkedéssel.
Azt mondja programozó lett és közel 300 at keres nettoba.
Én elmesélem a másik végletet, a menő vállalkozóék gyerekét, még 30 évesen is apuci tartja, mentálisan tiszta beteg a sok drogtól, és póker függő.
A másik über menő, meg ül kábszer csempészésért.
amúgy nem kell strébernek lenni a suliban, hogy sikeres legyél. csak egy szintet kell tartani, legyen célod kitűzve, áldoznod kell a szabadidősből is, hogy fejlődj, stb.
sokan inkább buliznak szórakoznak mert azt hiszik, hogy majd ha kapnak vmi szar szakmát akkor ők az ászok.
mondhatjuk, hogy stréber voltam ,bár annyira nem tartom magam annak.
sulikban többnyire 3-as tanuló voltam, főleg szakközépben.
+5. évben ami egy kis fos szakképzés volt a nappali suli mellett letoltam egy esti emelt szintű tanfolyamot, kb 1 éves volt asszem, igaz sokat ellógtam a nappali suliból, lógtam az estiből is, volt amikor aludtam rajta, de elég jól végeztem, enyém lett az egyik legjobb szakdoga, és nem csak azért mert retardáltak jártak oda(a legtöbb az volt), volt előképzettségem amit a szabadidőmben szereztem.
utána 3 év alatt elvégeztem egy másik sulit nappal, ott is sokat lógtam, aludtam sokat, stb.
Most egész jól éldegélek és lesz sokkal jobb is, sok-sok diplomás feleennyire se futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!