Ti milyen társadalmi pozíciót töltötök be a sulitokban osztályotokban?
Gondolok itt arra, mint pl. menő, lúzer, stréber stb.
Én pl. kívülállónak érzem magam az osztályban és a suliban is, van 2 jó barátnõm, de úgy érzem, az embereknek ha van lehetõségük, inkább mással lógnak... Szeretnék ezen változtatni. Ma is lett volna lehetõségem pár ismerõst szerezni, de elszalasztottam, nem tudtam, mit csináljak. Most jöttem gimibe, még nagyon az elején vagyok, jó lenne ismerkedni. Én szeretnék népszerũ lenni, magabiztos, de nem megy... :(
És ti hogy vagytok ezzel? 15/L
(Az én osztályom 3 fele tagolható : a számítástechnikaifanok, azaz a kockák , a bukásra állók , és a maradék , a normális rész. Én talán a 3.-ba tartozom bele , de bukásra állókból van a legtöbb haverom.)Az én pozícióm talán az osztály (lány) esze, irányítója és parancsolója (hehehe) :DD Általában ha csapatfeladat van , én vagyok a szóvivő és enyém a nehezebb része a feladatnak . Érdekes módon , nem szeretem az osztálytársaimat , de ha kérek valamit , azt megcsinálják... Furcsa. Mindegy , nekem ez a pozícióm :D
13/L , hetedikes
Fúú hát a mi osztályunk elég összetett. :)
Lányok között 4 klikk van:
-a kedves jófej népszerű de ribancos csajok. Őket kedvelem. :)
-a gyerekes gyökér nagypofájú népszerű csaj, akihez hozzá vannak tapadva a klónok. :/
-a normális, jó tanuló de nem stréber csajok. Tényleg bírom őket. :)
-és mi... és+2 barátnőm. Mi töltjük be a "fura különc" pozíciót. Mindenkivel jóba vagyunk, de nélkülünk is kb ilyen lenne az osztály. És nem azért, mert csendesek vagyunk vagy ilyesmi, csak mi megvagyunk így is, nálunk a népszerűség nem mérvadó. Én vagyok a jó tanuló matekzseni, egyik barátnőm az átlagos, másik meg a punkot hallgató fura csaj... Ő TÉNYLEG fura. :D Egyébként nem vagyok stréber, mielőtt valaki úgy értelmezi, csak nekem van eszem :D
A fiúk meg mind gyerekesek. Egyébként:
-vannak a stréberek
-azok, akik meg se szólalnak és még soha egy szót se váltottam velük. :D (4 év alatt!)
-a menők
-és a másik menők, de nincsenek jóban egymással
De jövőre új suli és csak 16-an leszünk, úgyhogy remélem ennyire nem lesz különálló az osztályközösség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!