Kamaszok, van az osztályotokban olyan aki ki van közösítve? És ha van akkor miért van kiközösítve?
Igen van... Én... Nagyon irigyek. Olyan osztályba járok, ahol a 26ból 12en megbuktak, a többi ilyen 2-3as tanuló, egy két négyes van, és egymagam voltam kitűnő. Zavarja őket, hogy versenyekre járok (jó eredménnyel)...
Gyakorlatilag kijelentették, hogy nincs szükségük stréber osztálytársra, ők jól elvannak így... Sajna a négyes tanulók is inkább nekik pattognak, én viszont nem hagyom magam..
14L
Van. De ő akarja így. Eleinte még próbáltunk beszélgetni vele, tehát azt sem lehet mondani, hogy rögtön nem foglalkozott vele senki, de ő nem túl társasági, senkihez nem megy oda, egész szünetben telefonál, el van magában. Eléggé egoista (színi tanodába jár, és azt hiszi, hogy ő a legnagyobb színész), és túlságosan "felnőttesen" viselkedik. És itt nem arra gondolok, hogy pl. felelősségteljes, hanem idegesítően, felnőttesen fogalmazza meg a dolgait, semmi szlenget nem használ (tényleg semmit, még azt sem, hogy "köszi" vagy "bocsi"). Egyszerűen koravén. Sosem nevet olyan dolgokon, amin általában egy kamasz szokott, csak komolyzenét hallgat (a komolyzenével amúgy nincs bajom, én is szeretem, de ő CSAK aszt hallgat, ami szerintem eléggé szűklátókörűség). Úgy viselkedik, öltözködik, mint egy jómódú idős hölgy, csak éppen nem ráncos (meg nem is jómódú).
Bocsi, hogy hosszú lett, de annyira idegesítő, hogy ezt ki kellett írnom magamból. :D
Van, két lány is. Mindkettőnek vannak azért barátai, de kb. ennyi(mármint kb. 1-2 ember, aki nem mond róla olyan rosszakat, az osztály nagy része kerüli őket.)
Az egyikük azért, mert elég igénytelen külsejű, és folyamatosan ott van a másik hátában, illetve nagyon nem olyan mint a többiek, nem az a tipikus LÁNY. A másik azért, mert ott ül a beszélgetéseknél, de van hogy inkább csak hallgatózik, valamint nagyon nem barátkozik fiúkkal, és túl sokat tanul, nincs más élete.
Igen, van. Egy lány szinte teljesen, mert nagyon igénytelen, büdös és idegesítő. Adott egy helyzet, tízórai. Ő amit az orrából kiszed, megeszi, folyton a haját rágja, szekálja a kisebbeket, nem durván, csak azért mert azt hiszi menő.
A Másik lány csak félig-meddig. Igazából azért mert nyal minden tanárnak, az anyja orvos ezért minden tanár kivételezik vele (néhány tanár miatta ad rosszabb jegyet). Már alsóban benyalizott minden tanárnak, most már kész "királynő". Még novemberben vesztünk nagyon össze hatan. Egyszer facebookon kiosztottuk, akkor anyjának elmondta, az meg hívta az osztályfőnököt. Oszifő. + összes tanár azóta utál minket és neki is csak pár barátja van. Oszifő. azért szid le minket, mert nem vagyunk vele és mert "lenézőek" vagyunk. Pedig még nem hallotta őt. Mindegy, elég hosszú, holnaputánig mondhatnám.
Van, egy srác.
Rendkívül igénytelen, büdös, képtelen köszönni, az osztály programok közül semmiben nem vesz részt, nincsenek barátai, ugyanabban a ruhában jár 4 éve, és szerintem azok a ruhák soha nem voltak még kimosva. Ezzel még nem lenne gáz, de mikor megmondjuk neki, hogy irdatlan büdös, meg kellemetlen szaga van, csak röhög egyet, mert azt hiszi, viccelünk, pedig nem. És nem kifogás, hogy nincs pénzük, mert XBox meg van neki. A szülei is rendkívül igénytelenek, egész nap a számítógép előtt ülnek, mindkettő munkanélküli. Sajnos nem lehet mit tenni, nem kapott túl jó nevelést a gyerek, ez van. Próbáltunk anno vele beszélgetni, de nem jött össze a dolog.
12. osztály, 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!