Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok kiközösitve?

Miért vagyok kiközösitve?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van mintha mindenki csak akkor jön hozzám ha kell valami.Persze szoktunk nevetni de ha én nem megyek oda hozzájuk akkor ők nem jönnek hozzám.a szünetekbe is mindig együtt vannak én meg egyedül és azt is észre vettem,hogy mindenki ül valakivel csak én nem.senki se ül velem...tök rossz érzés...annyi a kül. köztünk,hogy mindenki rapet hallgat,dohányzik csak én nem és kívűlről magas,vékony,kékszemű vagyok szóval nem visszataszító.mi lehet a baj ? nincsen senkim akivel tudnék erről beszélni..16F
2011. dec. 15. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se szokjál rá a dohányzásra! Ha suliba jársz, akkor az adhat reményt a túlélésre, hogy ha vége lesz a sulinak, akkor egy más, új közegbe fogsz menni. Semmit ne siettess, sajnos látszik az emberen, ha magányos, látszik a szemén, az arcán ez a sebezhető állapot és ez még jobban taszitja az embereket. Úgy gondolom, hogy még fiatal vagy, ha van valamilyen hobbid, merülj bele, a neten vagy klubokban szerezz hozzá társakat. Semmiképp se válj pokróccá a többiekkel, te csak maradj mindig kedves, normális, az élet úgyis melléd fogja sodorni azokat az embereket, akikkel meg kell ismerkedned az életedben és akik meghatározóak lesznek számodra. Mert hidd el, hogy lesznek ilyenek is. Legyél nyitott a világra, ne veszitsd el az érdeklődésedet jó zenékkel, érdekes dolgokkal szemben, mert tudod nem elég a külső, de ezt biztosan te is tudod, kell, hogy tudj beszélgetni, legyen témád, gondolatod a dolgokról, humorod. én mindenképpen sok sikert kivánok neked, nem hiszem, hogy igy marad mindig és te se veszitsd el a hitedet ebben.
2011. dec. 15. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
manapság csak a lúzerek és az öregek dohányoznak és probálj meg mindenkivel jó fej lenni
2012. jan. 7. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, feltehetően ki vagy közösítve egy bizonyos körből, színvonalból. De ennek örülj, és ne akarj oda tartozni. Inkább keress - esetleg nem az iskolában - magadhoz hasonló társakat. Vannak, és ők is ugyanígy éreznek. Emiatt talán keresni sem mernek hozzájuk hasonlót. Légy te kezdeményezőbb. És maradj meg olyannak, ami vagy.
2012. jan. 7. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat igazatok van.megprobálom !
2012. jan. 8. 09:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!