Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, van az osztályotokba...

Kamaszok, van az osztályotokban olyan aki ki van közösítve? És ha van akkor miért van kiközösítve?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 14:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

nálunk két csoportra oszlik az osztály,és azon belül kisebb klikkekbe.

fiúk: még a két ősellenség is nyalizik egymásnak,ha nincsen más. utálják a lányokat, tiszta ovis szint.

lányok: vagyunk mi a menőbb lányok 7-en. ezután a lányok akik csak úgy elvannak, nem sok vizet zavarnak 5-en. régebben hozzájuk tartozott 2 lány, akik nagyon idegesítőek.mostanában egyedül álldogálnak a folyosón,és az órákon is egyedül ülnek. és leghátul az osztály ribijei. mindenki utálja őket,mert úgy öltözködnek mint az útszéliek, cigiznek, pasiznak,buliznak,piercingjük van(megjegyzem, a szülők nem tudják) amikor ötödikesek lettünk, kijelentették az akkori nyolcadikosok,hogy ők az iskola kurv@'i.

lényegében nincs senki kiközösítve, csak nem nagyon barátkozunk a másik "fajjal" :D 14L

2012. márc. 26. 18:55
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Igen, egyetlen egy szemely a fosulin. O tehet rola, hogy kirekesztett lett. Rosszindulatbol es irigysegbol alaptalanul pletykalkodik, sajnaltatja magat, ha par ember osszeul beszelgetni, akkor odamegy " na mi van? mirol van szo?", vagy hallgatozik, hazudozik, tobbnek allitja be magat, mint ami, nagyon buta, igenytelenul oltozkodik, eszi a taknyat es a korpajat az orakon,dagadt es csunya az arca is, probal nyalizni a tanaroknak, de a csucs az, hogy meg a sajat pasija is szegyelli ot, pedig az a fiu se sokkal kulonb nala. 20 eves lesz.
2012. márc. 26. 22:44
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

igen én...

engem azért utáltak ki mert elvileg megerőszakoltak és terhes vagyok igaz hogy nem tudnak semmit de mikor mentem középsuliba egy hét után ez terjengett egy lány és egy fiú barátom van akik jól tudják hogy mi az igazság és jóban rosszban velem vannak. 16/l

2012. márc. 27. 16:47
 14/24 anonim válasza:
Igen van,egy fiú,aki nagyon sokat beszél és nagyon idegesítő,ráadásul nem is tisztálkodik rendesen az osztály szerint.És amit mond,azt vagy 50szer elmondja,és még hülyeségeket is mond meg kamuzik.Jah,és ha pl. valami balhéba kerül,a történetet,hogy miért került bele,át is színezi...szinte barátja sincs,tényleg...
2012. márc. 31. 14:00
 15/24 anonim válasza:
56%
Van. Egy srác akivel óvoda óta együtt vagyok, osztályba csoportba... Oos a gyerek meg jó fej is lenne de nagyon sok hülyeséget beszéllt és egyszer csak mindenki megutálta nem törődött a tanulással most pedig ki van közösítve
2012. ápr. 1. 11:27
 16/24 anonim válasza:

Az én osztályomban (általánosban) nem volt igazán kiközösítés, de mégis éreztették velem, hogy nem vagyok közéjük való. Valamikor hatodik osztályban jött egy új lány, aki mindig ugyanazt akarta, amit én. De nem úgy, hogy nyilvánosan akart volna valamit, hanem például elmondtam az akkor még barátnőmnek, hogy tetszik egy srác, egy hét múlva neki is el kezdett tetszeni. Elfogadtam, de nem mondtam, hogy "Oké, legyen a tiéd" mert nem volt az enyém sem. Csak tetszett. Erre szólt az anyjának, aki el kezdett üvöltözni az én anyummal az egyik szülői értekezlet után, hogy a lánya el akar menni miattam az iskolából. Mert én folyton zaklatom őt, meg csúfolom, és már a neki tetsző fiúra is "rámásztam". (WTF?!) Akkor volt, hogy többet nem nagyon szóltam az osztálytársaimhoz, ha nem kellett, mert ők se szóltak hozzám. Kivéve egy srácot, aki azért kedves volt velem.

Emellett volt egy másik osztálytársam, aki ápolatlan volt, büdös, nem törődött semmivel, és még csak meg sem próbált jól tanulni. Még vele is haverkodtak az osztálytársak. Velem nem.

Bocsi, hogy hosszú lett.

19/L

2012. ápr. 1. 19:02
 17/24 Dorkaa11 válasza:
igen van.én és egy fanni nevű lány.fannit azért mert el van hízva/cukorbetegsége miatt/ és csúfolják össze vissza h hájpacni meg h dömper.én szeretem fannit mert nagyon jó ember..engem azért mert ebben az évbe 2-szer hazudtam mert ki akartam jutni egy balhéból...5 év alatt egyszer se... ők is folyamatosan hazudnak egymásnak de akkor nem balhéznak...Angelika/volt legjobb barim/ is elült mellőlem mert kupis és koszos vok....az összes könyvem és cuccom jó és szép tiszta állapotban van..nem értem meg őket sose....nehéz beilleszkedni 12/L
2012. ápr. 30. 00:43
 18/24 anonim válasza:
Van egy lány akit senki sem szeret, mindenkivel ellenséges, hájas nagyooon rendetlen, és mindenkivel gonosz. Minden mondtában van egy csúny szó még az ofő előtt is. Mondjuk egyszer voltam vele fagyizni, hogy ne érezze magát annyira kiközösítettnek, akkor nem is volt bunkó
2012. máj. 31. 18:17
 19/24 anonim válasza:
regi 1-8as osztalyunkban volt egy lany akit egy kicsit "kikozositetunk" bar volt par emeber akivel joban volt de az azert mert nagyon apolatlan es gyerekes volt...a mostani osztalyunkban is van egy srac de o kicsit "beteg" vagy igazandibol nemistudom ense hogy mi a baja, de azt mondtak akik regberol ismertek hogy valami idegrendszeri betegsege van es enyhen nagyon furcsa. nameg nemisigazan van surun az osztalyunkban megy ki a folyosora es a nagyobbak cikizik, de o nem veszi eszre...meg 2 lanyakik nagyonelvannak magukkal es velunk nemkomunikalnak ok meg csak ezert valnnak az osztalykozosegen kivul...maskepp en amugy szemlyszerint orulok hogy ilyen kozosegbe kerultem mert enegm meg jotanulo, nagy anime-fankent is teljesen lefogadtak es nemanyira vannak nallunk problemak...
2012. aug. 16. 18:26
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Lányok közül:

-1, aki legalább 105 kg, mindig izzadtságszagú.

-1, aki anorexiás, rózsaszín a haja és hülye.

Fiúk közül:

-1, aki brutál stréber, be akar épülni hozzánk fiúkhoz, de a szünetben leszarjuk, hogy mit pampog a kvantumfizikáról, úgyhogy elküldjük a rákba.

-1, aki szintén dagadt mint a dagi csaj, csak ő eszi a taknyát, meg ilyesmi.

nagyjából ennyi :d

2013. febr. 7. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!