Kamaszok, van az osztályotokban olyan aki ki van közösítve? És ha van akkor miért van kiközösítve?
nálunk két csoportra oszlik az osztály,és azon belül kisebb klikkekbe.
fiúk: még a két ősellenség is nyalizik egymásnak,ha nincsen más. utálják a lányokat, tiszta ovis szint.
lányok: vagyunk mi a menőbb lányok 7-en. ezután a lányok akik csak úgy elvannak, nem sok vizet zavarnak 5-en. régebben hozzájuk tartozott 2 lány, akik nagyon idegesítőek.mostanában egyedül álldogálnak a folyosón,és az órákon is egyedül ülnek. és leghátul az osztály ribijei. mindenki utálja őket,mert úgy öltözködnek mint az útszéliek, cigiznek, pasiznak,buliznak,piercingjük van(megjegyzem, a szülők nem tudják) amikor ötödikesek lettünk, kijelentették az akkori nyolcadikosok,hogy ők az iskola kurv@'i.
lényegében nincs senki kiközösítve, csak nem nagyon barátkozunk a másik "fajjal" :D 14L
igen én...
engem azért utáltak ki mert elvileg megerőszakoltak és terhes vagyok igaz hogy nem tudnak semmit de mikor mentem középsuliba egy hét után ez terjengett egy lány és egy fiú barátom van akik jól tudják hogy mi az igazság és jóban rosszban velem vannak. 16/l
Az én osztályomban (általánosban) nem volt igazán kiközösítés, de mégis éreztették velem, hogy nem vagyok közéjük való. Valamikor hatodik osztályban jött egy új lány, aki mindig ugyanazt akarta, amit én. De nem úgy, hogy nyilvánosan akart volna valamit, hanem például elmondtam az akkor még barátnőmnek, hogy tetszik egy srác, egy hét múlva neki is el kezdett tetszeni. Elfogadtam, de nem mondtam, hogy "Oké, legyen a tiéd" mert nem volt az enyém sem. Csak tetszett. Erre szólt az anyjának, aki el kezdett üvöltözni az én anyummal az egyik szülői értekezlet után, hogy a lánya el akar menni miattam az iskolából. Mert én folyton zaklatom őt, meg csúfolom, és már a neki tetsző fiúra is "rámásztam". (WTF?!) Akkor volt, hogy többet nem nagyon szóltam az osztálytársaimhoz, ha nem kellett, mert ők se szóltak hozzám. Kivéve egy srácot, aki azért kedves volt velem.
Emellett volt egy másik osztálytársam, aki ápolatlan volt, büdös, nem törődött semmivel, és még csak meg sem próbált jól tanulni. Még vele is haverkodtak az osztálytársak. Velem nem.
Bocsi, hogy hosszú lett.
19/L
Lányok közül:
-1, aki legalább 105 kg, mindig izzadtságszagú.
-1, aki anorexiás, rózsaszín a haja és hülye.
Fiúk közül:
-1, aki brutál stréber, be akar épülni hozzánk fiúkhoz, de a szünetben leszarjuk, hogy mit pampog a kvantumfizikáról, úgyhogy elküldjük a rákba.
-1, aki szintén dagadt mint a dagi csaj, csak ő eszi a taknyát, meg ilyesmi.
nagyjából ennyi :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!