Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne legyek...

Mit tegyek hogy ne legyek kiközösítve?

Figyelt kérdés

Volt egy vad buli szilveszterkor amire nagy nehezen kikönyörögtem hogy engedjenek el szüleim ,de odaértem fél óra múlva elmentem, mert 14-15 éves osztálytársaim részegen dülöngtek, lány oszt társaim csókolóztak végzősökkel a szekrényben és piszkáltak már, hogy én nem vagyok hajlandó meginni egy kortyot sem ezért mentem el

Elérkezett első iskola nap és azóta csak erről van szó plusz legjobb barátnőm sem hajlandó beszélni velem.

Mit tegyek (tényleg egész osztály ott volt nem tudok senkivel sem barátkozni)

2012. jan. 3. 15:02
 1/4 anonim válasza:

Tedd a képükbe a középső ujjad. Higgy nekem, nem akarsz te ilyenekhesz hasonlítani ha jobban belegondolsz :) Próbálj inkább más barátokat szerezni.

Tudom hogy nem lesz egyszerű, de neked sem tetszik a dolog, igaz?

Esetleg írj privit ha szeretnél beszélgetni róla... Tudod, most jött elő a hűdeokos 17 éves vagyok korszakom és látom hogy mit csinálnak az elsősök (gondolom, az vagy nem?) és örülnék ha eggyel kevesebb jutna ide :)

2012. jan. 3. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyugi engem is piszkáltak eleget.

Az első reakcióm az volt, hogy az iskolának is vége lesz egyszer és utána nem látom őket.

Aztán meg meguntam és poénra vettem a dolgot. Erre nem tudtak mit lépni, látták, hogy nem tudnak felidegesíteni vele mert itt pont az a lényeg, hogy a te szenvedéseden szórakoznak.

Egyébként ő egy barátnő? Ki sem áll érted csak az idegesíti hogy nem omlottál valaki karjaiba tökrészegen miközben te meg meg sem szóltad ezért?

Na csókoltatom. Ezt még úgy cinikusan az arcocskájába vágnám.

Az igaz barátság nem itt kezdődik, hogy hülyeségekre akar rávenni utána meg lealáz.

Tényleg társaságok kéne váltanod.

2012. jan. 3. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik véglethez se jó tartozni:) Szerintem 14-15 évesen nem bűn, ha megiszik valaki 1-2 pohár sört vagy pezsgőt és egy kicsit rosszabb kedve lesz, ellenben amit írsz, hogy mit csináltak az osztálytársaid nekem az is nagyon durva, jól tetted, hogy elmentél a buliból:)
2012. jan. 3. 15:41
 4/4 xd012345 ***** válasza:
sz@rd te le is magasról őket
2012. jan. 5. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!