Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lány vagyok és szeretn...

13 éves lány vagyok és szeretnék fültágítót. Hogy mondjam el anyának? Szerinttek megengedné?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 13:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim válasza:

Ha anyukád meg is engedi, valamibe gondolj bele: 40 évesen a gyerekeid szülőiértekezletére mész. Ott van az a nagy lyuk a fülcimpádon, és hidd el nekem mire 40 éves leszel, nem azokat a csini mini cuccokat fogod hordani, valószínüleg szolidan, visszafogottan öltözködsz majd. gondolj bele, mégis hogy fog kinézni az a nagyon nagy lyuk a fülcimpádon?még rendes fülbevalót sem tehetsz a füledbe.És nem hiszem hogy a gyerekeid osztálytársainak a szülei előtt is szégyenkezni akarnál e miatt.

Hidd el, hogy nem akarok rosszat! Ugyan annyi idős vagyok mint te,(csak) nyáron műkörömmel, és kimosható melírral.Amúgy a legjobb barátnőm egy csinosan szolidan, mégis divatosan öltözködő lány(nálunk kicsi a suli és szigorúak is, mert még az !!!átlátszó!!! körömlakkot sem engedik) és nagyon jól áll neki hogy a jobb fülében 3 fülbevaló van. Még a tanároknak is tetszik, szerintem inkább válaszd ezt!

2012. júl. 7. 15:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!