13 éves lány vagyok és szeretnék fültágítót. Hogy mondjam el anyának? Szerinttek megengedné?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 13:21
11/61 anonim válasza:
Én is remélem,hogy nem engedi meg és azt is,hogy megjön az eszed neked is!Hidd el megbánnád késöbb.Most gondolj bele,hogy néznél ki 30 évesen és késöbb?!Elöbb engednék a nyelvedbe piercinget...,de mondjuk azt sem 13 évesen!
12/61 anonim válasza:
"Anya szeretnék fültágítót, mert a pasimnak bejön." Aztán anyukád vérmérséklettől függően szívrohamot kap vagy kiröhög, de ha egy csepp esze is van, nem engedi meg.
13/61 A kérdező kommentje:
piercing is jó ötlet csak nem a nyelvembe hanem az ajkamba. azt lehet megengedné
2012. márc. 21. 13:38
14/61 anonim válasza:
Aranyos? Nekem ez nem ide illő jelző. Számomra a fültágító inkább béna, mint aranyos...
15/61 anonim válasza:
Hát ízlések és pofonok, szerintem a legkevésbé sem aranyos. 13 évesen, ilyen motivációval szerintem nyugodtan hallgass édesanyádra, és ne csinálj magaddal semmi ilyesmit, mert nem akarok vészmadár lenni, de minden bizonnyal nem ő lesz életed örök párja.
16/61 A kérdező kommentje:
nem a fiú miatt akarok mert ő úgyis megcsal szerintem :'(
2012. márc. 21. 13:42
17/61 anonim válasza:
Saját magadnak mondasz ellent: "pasimnak bejön. ezért akarok én is" Ezt te írtad. 13 évesen ilyen hülyeséget ne akarj. Minek csúfítanád el magad ilyen fiatal létedre? És ha a következő pasidnak nem fog tetszeni, mit csinálsz? Mert ha egyszer kitágítottad, soha nem lesz olyan mint régen... Én soha nem engednék ilyet a lányomnak. Akkor már inkább köldökpiercinget.
18/61 anonim válasza:
13 évesen pasizol és ennyire képes vagy magad torzítani érte? Na meg megcsal?!
Jézusmária, remélem a lányom nem fog ilyen életet élni, hogy 13 évesen fültágítója legyen meg dugjon valami "pasival", a "pasijával" - aki remélhetőleg megvan 15 éves.
19/61 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
pasimnak bejön. ezért akarok én is
13 éves vagy! inkább tanulj!
20/61 anonim válasza:
Láttál már ilyet a tágító nélkül? olyan mint egy 80 éves afrikai nő füle.
figyelj egyszer majd dolgozni is akarsz, a legtöbb munkahelyen nem engedik se a piercinget, se a fültágítót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!