Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A barátnőmnek március 13. -án...

A barátnőmnek március 13. -án lesz a szülinapja és nem tudom mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok :D mit vegyek a barátnőmnek a szülinapjára?? 12 éves és semmi ötletem sincs kedvenc állata a cica de nem engedik a szülei hogy tartson macskát szal azt nem vehetek neki szereti a karkötőket nyakláncokat az szerintetek jó neki és mellé még valami kis plüss vagy dezodor??
2012. márc. 3. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dezodord nehogy vegyél, baromi kínos. Mit fog gondolni, büdösnek tartod?? Inkább akkor parfümöt, de az megy drága nagyon. Mármint ami minőségi, nem valami bűzös lötty.

Vegyél valami klassz tollat, csokit, kis plüsst, esetleg valami szép, korának megfelelő kis bizsut.

2012. márc. 3. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Csinálj neki meglepi bulit :) Vagy egy CD
2012. márc. 3. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
cicás naptár (szerkezd te imádni fogja)
2012. márc. 3. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy valami cicás füzet, könyvborító, cicás emlékkönyv is jó ötlet. Az első oldalra rajzolj neki egy cicát :)
2012. márc. 4. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Plüsst ne vegyél, mert aranyos, meg minden, de úgyis csak felrakja egy szekrényre porfogónak, és csak úgy ott lesz. Dezodort se, mert valószínűleg célzásnak fogja venni. Ha szereti az ékszereket, az egy jó pont, mert csak bemész egy Bijou Brigittebe, vagy egy Claire'sbe, és ott válogathatsz rengeteg ékszer között. Cicás nyakláncot láttam azt hiszem a Brigitteben nem régen. Ha van valami hobbija, akkor azzal kapcsolatos dolgot is adhatsz neki.
2012. márc. 5. 14:49
 6/6 anonim válasza:
cicás nyaklánc? pl: [link]
2012. ápr. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!